16. maaliskuuta 2015

Ihana kevät

 Ihanat kevätkelit suosivat ja ollemme lähes asuneet ulkona. Auringon lämmittäessä on mukava laittaa pihaa kesäkuntoon ja lapset nauttivat tietysti kuralammikoista. Samalla olemme hieman suunnitelleet kesän pihapuuhia. Isommat lapset miettivät jo mitä istuttavat kasvilaatikoihinsa ja itse teen mielessäni ostoslistaa.

 Ennen Tellun syntymää hankitut keinut piti uusia jo viime vuonna, mutta kuviteltiin ostavamme uudet sitten suoraan uuteen kotiin. Samaa mietittiin myös hiekkalaatikkohiekan kanssa. Nyt kuitenkin meistä riippumattomista syistä muutto venyy ainakin ensi vuoteen eli keinut ja hiekka menee vaihtoon. Etsinnässä on kauniit kenties puiset keinut, jotka voi sitten helposti muuttaessa siirtää.

  Keinujen ja hiekan lisäksi lapset eivät mitään ihmeempiä tarvitse. Jotain pientä on kuitenkin mielessä
Lekmeriltä löytyisi kivat Jabadadoon istutussetti, kasvihuone ja kottikärryt. Tellu varmasti innosta kirkuen ottaisi leikkimökkinsä luokse nuo istutusjutut ja kasvihuonekin olisi taatusti mieleen. Pikkutäry toivoi jo viime vuonna grilliä. Kauppojen muovihökötyksistä en innostunut, mutta leikkimökin luokse voisi sijoittaa ehkä puisen? Pikaisella etsinnällä löytyi ainakin kuvan Hapen grilli Jollyroomista. Kottikärryistä ollaan ehditty jo usemamman kerran taistelemaan eli ehkä kuopukselle omat? Pihahommia kuitenkin riittää ja hienoa jos omat kottarit saavat lapset innolla mukaan puuhiin. 

 Onko muilla jo pihasuunnitelmia vai oletteko vasta nauttineet auringosta?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti