9. maaliskuuta 2015

Mikä kulkuväline pienimmälle?

 Pihatie on sulanut ja on aika kaivaa taas pyörät esiin. Pienin toki haluaisi pysyä menossa mukana, mutta millaisella kulkupelillä? Kokosin muutamaan kollaasiin pikaisesti löytämiäni vaihtoehtoja.
  Ensin olisi vaihtoehtona tietysti nämä taaperopyörät. Pukylino maksaa Pikkusiilissä 48€ ja Wutsch 58€. Näistä valitsisin ehkä tuon Wutschin, mutta kannattaako ostaa? Loppupeleissä kun ajoaikaa on varmaan pitkälti vain tämä vuosi.
  Sitten on tietysti potkupyörät. Puky menee meidän pienelle liian isoksi, mutta Strideriin pieni olisi jo sopivan kokoinen. Striderissä vielä plussaa pitkä käyttöikä (sport mallissa mukana kaksi satulaa) sekä lisävarusteina mm. talveksi sukset. Puky Pikkusiilistä 68€ ja Strider Sport 125€ http://potkupyorat.fi/
 Entäs sitten ihan vaan tavallinen polkupyörä? 12" malli sopii yleensä jo noin 80cm pitkälle, mutta onkohan liian raskas heiveröiselle pojalle. Eihän polkeminen heti tietenkään suju, joten isompien perässä pysyminen onkin sitten vanhemmista kiinni. Vaihtoehtoja pyörissä kuitenkin löytyy myös suomalaisista tuotteista. Jopon vähimmäispituus on 90 cm eli vaihtoehdoista isoin. Nopsalta taas löytyy 12" lisäksi astetta pienempi pyörä.

 Lisäksi onhan pienille niitä perinteisiä Plaston mopoja yms. Ne kuitenkin ovat mielestäni leluja eikä kulkupelejä joten kuulisin mielelläni kokemuksia ja vinkkejä! Millainen menopeli kannattaisi ostaa kesällä ehkä noin 80cm:n pituiselle pienelle menevälle pojalle? Tai mitä ette missään nimessä suoosittele?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti