12. joulukuuta 2014

Tellun lahjatoiveet

 Tellu kirjoitti jo lokakuussa joulupukille. Vaikka toivelista olikin lapsista pisin, ei kaikille kyselijöille riitä antaa erilaista toivetta. Kokosin pikaisesti kollaasiin mitä lahjakorttien ja vihreiden kuulien lisäksi on hankinnassa ja vinkattuna.
 Digikamera oli toiveista suurin ja vieläpä tyttöväreissä. Kuvan Nikon Coolpix S32 Gigantista 109€, mutta olisiko jollakin antaa suosituksia?

 Tellu on intohimoinen lukija ja kuluttaakin vähintään kirjan päivässä. Minulla on ollut ikuisuuden jemmassa omat Anni Polvan kirjani ja niitä tonttu on muutaman jo tuonutkin. Mummolle vinkkasin kirjapakettiin elokuvan innoittamana Onnelin ja Annelin kootut kertomukset 17,95€ Suomalaisesta.

 Sadepäiville Tellu myös kaipailisi lisää tekemistä. Suurin osa DVD-valikoimastamme on jo pienemmille suunnattuja, vaikka tytön keräämät Disneyn elokuvat ovat jaksaneet kiinnostaa vielä vanhempaa kummilastanikin. Yksi tytön suosikeista kirjasarjoissa on Ellat, joten vinkkinä kummille lähti Ella ja kaverit 2: Paterock- DVD 6,95€ Cdon.com.

 Olen miettinyt monelleko uskaltaa antaa vinkiksi tytön toivomia koruja? Tähdet 16,90€ ja Espritin perhoset 45,90€ Timanttiset. Nyt kun ajattelee niin toki yhdeltä voisi toivoa korviksia ja toiselta jotain riipusta!

 Yhtään peliä ei pelikoneille toivomuslistassa ollut. Kyllä Tellu peleistä tykkää ja pelaakin usein, mutta on enemmän perinteisten lautapelien ystävä. Twister (24,90€ Stockmann) meiltä vielä puuttuisi ja voisikin olla ihan kiva lisä.

 Lelupuolesta tyttöä voisi tietysti vielä ilahduttaa Legot, Barbiet ja Sylvanian Families-sarjan tuotteet.

 Millaisia toiveita muilla suunnilleen saman ikäisillä on?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti