26. joulukuuta 2014

Meidän joulu

 Ihanan rento joulu! Olemme tehneet sitä mikä on huvittanut ja vain nauttineet yhteisestä ajasta. Kyläilykierroksellekaan ei olla vielä lähdetty kun ei ole jaksanut kiinnostaa. Onhan tässä vielä viikonloppuna hyvin aikaa hoitaa pakolliset kyläilypaikat :)
  Joulun ihanuutta on myös lisännyt meidän pienimmän täysi oireettomuus! Hän oli aattona ihanan aurinkoinen ja touhukas poika. Kamera ikuistikin valtavasti ihania kuvia joita kovasti tekisi mieli teillekin näyttää vaan kun en voi. Kuusi täyttyi alaoksiltaan koristeista, joita on joulun aikana siirrelty neulasten vain rapistessa alas.
  Tämä touhupoika saattoi myös käydä namivarkaissa sillä koristeiden kimpusta löydettiin pienen pieni tahmatassu.
  Muuten aattona ulkoilimme, pelailimme, leikimme, söimme valtavasti ja kävihän meillä vieraana joulupukkikin. Pikkuinen alkoi viime viikolla vierastamaan hieman ja ehdin jo miettiä meneekö joulupukin vierailu piilossa kyhjöttämiseksi. Pöh, poika tajusi heti ensimmäisestä paketista mikä oli homman nimi ja yritti varastaa itselleen muidenkin lahjat :D
  Joulupäivänä pojan vointi ottikin sitten takapakkia ja oli todella vaisun sekä väsyneen oloinen eikä edes herkut maistuneet. Ajattelin jo onko kipeäksi tulossa, mutta ainakaan vielä ei ole muita oireita ilmaantunut.  Ihmettelimme ja kasailimme pukin tuomia lahjoja ja tietysti leikimme paljon.
 Pikkuinen sai muutaman todella ison paketin. Tämä autorata on lähes pojan korkuinen! Suksipaketti taas ei meinannut millään pysyä pojan käsissä ja hermot meni kun en antanut pojan hiihtää sisällä :) Onneksi lahjaan kuului ilmeisesti myös lumilahja niin päästiin jo kokeilemaan hiihtämistäkin.
  Pikkutäry odotti kovasti Legopaketteja. Sai tämän ison paloasemapakkauksen, mutta muuten ei juuri leluja tänä vuonna tullut. Puuhatarvikkeet, kirjat ja pelit olivat tänä vuonna täyttäneet paketit ja poika hieman hämmästyneenä kysyikin eikö enempää leluja.
Jos leluja ei tullut valtavasti niin mitä sitä pettymään jos saa näin hienoja juttuja! Tämä Nikko oli ehkä se paras lahja. Täytyy vaan käydä huomenna ostamassa ladattavat patterit ettei ihan vararikkoon jouduta!

 Me vanhemat taas saatiin paras lahja pienimmältä sillä saimme viime yönä nukuttua jopa 6 tuntia putkeen pojan itse nukkuessa muistaakseni ensimmäistä kertaa lähes 8 tunnin unet! Virkeänpänä onkin hyvä jatkaa vielä hetken joulun viettoa ja alkaa sitten hiljalleen miettimään aleostoksia.

 Leppoisaa tapaninpäivää kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti