10. joulukuuta 2014

Lasten helpot joulukuusiaskartelut

 Tänään luukusta paljastuu kolme erilaista askarreltua joulukuusta. Aloitetaan helpoimmasta eli meidän pienimmän sisaruksiensa pienellä avustuksella tekemä kuusi näyttää tältä.
  Silkkipaperia ei löytynyt kuin keltaista eli siintä tuli nyt tähän kuuseen valot. Vielä ei pikkuinen itse kastanut ryttyjä liimassa, joten Tellu levitti liimaa pitkin kuusta.

  Pikkutäry teki paperista näin hienon kuusen. Vain papereiden taittelussa ja yhteen liimaamisessa on hieman neuvottu ja autettu, mutta muutoin kuusi on pojan ihan itsensä tekemä.
 Tellu rakastaa käyttää askarteluissa huopaa ja sitä tuli tähän kuuseenkin. Näitä olisi kuulemma syntynyt lisääkin, mutta  nappivarastoni on tuhottu lähes loppuun eikä jäljellä ole enää kuin valtavia nappeja.

 Pian olisi aika hakea metsästä ihan oikea kuusikin. Lumi ei ainakaan vaikeuta hommaa sillä sitä ei täällä ole taas yhtään. Mielenkiinnolla odotan millaisen kohtelun jouluna kuusi sisällä pieninmän toimesta saakaan. Pystyssä ovat aina isompien lasten kohdalla pysyneet, mutta eihän sitä tiedä jos pieni tekee tässäkin asiassa poikkeuksen kiltistä luonteestaan huolimatta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti