13. joulukuuta 2014

Jouluisia purkkeja

 Nyt paljastuu yksi käyttöidea tyhjille pilttipurkeille. Niistä voi nimittäin tehdä hauskoja purkkeja karkeille, sinapille tai mille vaan!
 Nämä meidän purkit on koeversioita sillä näissä on näkyvissä nuo kansissa olevat tekstit. Suosittelen kansien maalaamista tai päällystämistä etenkin jos lahjaksi haluaa näitä tehdä, mutta meidän lapsia ei tekstit haittaa.
 Näissä purkeissa vain mielikuvitus on rajana. Tellu kokeili mallia, jossa kanteen liimattiin massapallo pääksi.
 Pikkutäry taas rakastaa Petteri Punakuonoa ja halusi purkkiin hänen kasvot. En tiedä onko meidän lasitussit menneet piloille sillä pojan ensimmäinen versio ei muistuttanut kasvoja vaan taidetta. Tämä Tellun auttamakin valui niin että jouduttiin pyyhkimään vaan eihän siitä siistiä tullut. Ehkä seuraavassa versiossa liimaamme suosiolla silmät ja nenän purkkiin kiinni ?
Huovasta tehdyt sarvet on liimattu kanteen ihan tällä tavalla. Paksumpi huopa toimisi paremmin, mutta hyvin pysyi sarvet pystyssä tällä ohuemmallakin.

 Jee, vihdoin on joulukalenteri ajan tasalla kaikkien teknisten ongelmien jälkeen! Nyt voi välillä myös keskittyä muihinkin aiheisiin kun ei tarvitse paniikissa yrittää kuroa päiviä kiinni :) Tunnelmallista lauantai-iltaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti