11. joulukuuta 2014

Positiivinen ongelma Meidän pikkumies on tällä viikolla yllättänyt äitinsä erittäin positiivisesti. Ei olla pottailua harrastettu kuin muutama hassu kerta, mutta poika on alkanut taputtaa wc:n ovea hokien pitti. Usein on pottaan myös tulosta tullut ja lisäksi kakka vaipassa nolostuttaa poikaa selvästi. Nyt olisi siis selvästi otollinen aika aloittaa aktiiviset pottatreenit!

 Pottatreenit ovat askel kohti vaipattomuutta ja saivat samalla aikaan pienoisen ongelman. Mistä ihmeestä saa pienen pieniä alushousuja? H&M:n verkkokaupasta löytyi yllättäen yksi pakkaus
 Haussa olisi siis lisää vaihtoehtoja koossa 74/80. Tietysti autot yms. kivat kuvat varmasti olisivat tässä asiassa hyödyksi, mutta löytyykö pienen pienelle pepulle sellaisia? Kaikki vinkit otetaan suurella ilolla vastaan!

  Tänään en taas ole tullut koneiden kanssa kunnolla toimeen, mutta yritän viimeistään viikonlopun aikana saada joulukalenterin täysin ajantasalle. Odottelen täällä jo malttamattomana miestä kotiin asti auttelemaan tekniikan kanssa ja laittamaan vihdoin meidän tietsikan lopullisesti kuntoon :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti