1. joulukuuta 2014

Sattuuhan sitä

 Muutaman kerran minulta on kysytty miten kummassa raaskin pitää lapsillani niin kalliita vaatteita? Lapsille käy toki yhtä sun toista, mutta ei meillä ole puuhia rajoitettu sen mukaan mitä puetaan. Kyllähän se harmittaa ehkä hieman jos kalliimpi tuote on pian ostamisensa jälkeen omilla teoilla pilattu, mutta käytettäväksihän ne vaatteet on ostettu!

  Isänpäivän askartelut on myös ikuistettu Pikkutäryn omiin vaatteisiin eli punaista kangastussia keskellä vaatetta. Olisihan tuon voinut tehdessä riisuakin tai vaihtaa huonompiin, mutta mennyttä ei kannata surra. Pojalla oli kivaa isänsä lahjaa tehdesä ja se kai on pääasia?

  Pikkutäryn leikit kaverini koiranpennun kanssa ikuistuivat myös Mini Rodinin t-paitaan. Kyllä, tiesin pentukoirilla olevan hampaat joita pitää varoa enkä silti käskenyt poikaani vaihtamaan vaatetta. Pienempi paha t-paidassa pienet hampaanjäljet kuin vaikka iso saksien reikä.
 Sitten on vielä nämä Pikkutäryn syksyn lempparihousut joista en onnistunut saamaan kunnon kuvaa sitten millään. Housut eivät ole oikeasti noin haalistuneet, mutta takasauma molemmin puolin on täynnä pienen pieniä reikiä. Harmittaa!!! Ei kuitenkaan niinkään reilun 30€:n housujen takia vaan Pikkutäryn puolesta. Nämä kun tosiaan on olleet housut joita poika on tykännyt pitää paljon.

  Ei nämä tuhot rajoitu yksin näihin hieman hinnakkaampiin tuotteisiin tai Pikkutäryn vaatteisiin. Nämä nyt sattuivat vain olemaan sopivasti pyykkikasassa. Samalla lailla Tellukin on vaatteitaan tuhonnut (mm. parit Gugguun leggarit) ja pienimmälle nyt sattuu yhtä sun toista. Toisaalta olisin aivan hyvin voinut myös kuvata mm. Pikkutäryn reilun 10€:n farkut, jotka alle 2kk:n käytön jälkeen olivat lahkaista polven kohdalta saumasta saumaan revenneet niin ettei niistä enää saanut edes lyhyitä lahkeita kesäksi. Nämä farkkujen jäänteet on jo tuhottu lopullisesti Tellun leikatessa niistä johonkin puuhaansa kangastilkkuja.

 En siis ala vastaisuudessakaan muuttamaan ostostapojani tai varjelemaan vaatekaappien hinnakkaampia vaatteita. Haluan pukea lapsilleni jatkossakin mukavan näköisiä ja tuntuisia vaatteita sekä satsata ennemmin laatuun kuin ostaa kasapäin uusia vaateiden hajotessa huonolaatuisuudensa takia. Ketjuliikkeistäkin voi löytää vaikka mitä kivaa, mutta halpaan hintaan ei yksin kannata sortua! Jos vahinkoja sattuu niin sitten sattuu. Pääasia ettei lapsille vain siinä samalla mitään käy.

Onko muilla käytössä koti- ja askarteluvaatteet erikseen?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti