20. joulukuuta 2018

Lahjavinkkejä 5-vuotiaalle

 Vielä ehtii lahjaostoksille, joten jatketaan viimehetken vinkkejä. Tässä postauksessa on ideoita noin 5-vuotiaalle. Tuossa iässä onneksi vielä leikeillä on suuri merkitys, mutten halua pukinkonttia leluilla täyttää. Isossa perheessä, kun niitä on ehtinyt kerääntyä jo ennestään melkoiset kasat. Onnin toivelistassakin oli lelut vähemmistössä, vaikka toki ainoat lelut tärkeimpiä toiveita taisi ollakin. Mitä kummaa 5-vuotiaan lahjapakettiin voisi sujauttaa?

Wobbel-tasapainolauta 115€ Li'l Decor    Lillagunga-renkaat 139€ Li'l Decor  Raskas rahtikuljetus Lego  18,36€ Tokmanni
Pehmeä kylpytakki 61€ Pulu Kids   Stiga rattikelkka 49,90€ XXL   Smartgames liukupalapeli  19,95€ Partanen

 Tykkään hurjasti, että nykyään on paljon lasta myös sisällä liikuttavia juttuja saatavilla. Onhan lapset luotuja liikkumaan! Wobbel on meillä ollut tämän vuoden hitti oikeastaan kaikilla lapsilla ja ehkä vähän vanhemmillakin :D On mahtavan monipuolinen eli käyttö ei jää vain tasapainoiluun vaan menee myös penkkinä, leikeissä, liukumäkenä jne. Voimistelurenkaat taas olisi varmasti hauska lisä!

 Pienet Legot ovat hittitavaraa, joista aina löytyy mielenkiintoisia uutuuksia. Myös kaikki muu rakentelu on 5-vuotiaan mieleen eli Legojen sijaan uppoaisi varmasti myös. mm. Geomagit, Brion builder-sarja, Plusplus palat jne. Tai voisihan pukinkontissa olla esim. lasten työkalupakkikin.

 Pehmeät paketit ovat aina hyvä vaihtoehto. Pehmeyttä iholla rakastava Onni rakastuisi varmasti Pupu-kylpytakkiin, jolle olisi käyttöä myös mökkioloissa. Uusi pyjama on meillä ihan vakiolahja kirjan kanssa kuten myös joulumuorin taitavissa hyppysissä valmistuneet tuotteet.

 Kaikki talviulkoiluun liittyvät lahjat ovat vähän lumesta riippuvaisia, mutta nyt sekä pakkasta että lunta riittää! Siispä sukset, luistimet, jääkiekkovarusteet, pulkat ja kelkat on tarpeellisia lahjoja. Kunnon varusteet innostavat lasta liikkumaan entistä enemmän. Pimeään aikaan myös taskulamppu on varmasti mieluinen lahja.

 5-vuotias tykkää erilaisista peleistä ja pulmista. Lautapelit ovat hyvää viihdettä, mutta aina ei ole vanhemmilla aikaa pelihetkeen. Silloin Smartgames-pelit ovatkin mahtavia! Esim. kuvan oravat-liukupalapelissä on 60 pulmallista pähkinää ratkaistavaksi ja kokonsa puolesta se sopii loistavasti myös viihdykkeeksi matkoille. Erilaiset puuha-, piirustus- ja askarteluvälineetkin ovat meillä toivelistalla.

Millaisia toiveita muilla 5-vuotiailla on?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti