23. joulukuuta 2018

16. luukku -arvonta

Yhteistyössä: Muuti

 Joulun kiireet ja sairastelukierteen viemät voimat näkyvät yhä. On ollut hyvä syy keskittyä odottamaan joulua yhdessä lasten kanssa, kerätä voimia ja unohtaa suosiolla ne asiat joita ei jaksa ja ehdi. Tämä kaikki on näkynyt blogissakin, sillä yötöiden sijaan olen antanut luonnoksissa odotelleet kalenteriluukut suosiolla olla. Onhan se joulu ensi vuonnakin!

 Kaiken kiireen keskellä on hyvä piipahtaa luonnon helmaan eväsretkelle kuuntelemaan linnun laulua. Tai aina ehtii vähintään nauttimaan maistuvasta eväästä, vaikka se tapahtuisi lennossa. Meidän pikkuisen suosikkievästä on Muuti-smoothiet, jotka kulkevat helposti menossa mukana. Eikä nämä ole vaan pienten makuun vaan näistä tykkää myös isommat kerho- ja koulueväinä!
 Nyt sinulla on mahdollisuus voittaa 10 kpl:n Muuti-paketti! Voit osallistua arvontaan kertomalla parhaan talvisen retkimuistosi ja jättämällä sähköpostiosoitteesi kommenttikenttään. Osallistumisaikaa on 29.12 klo 23.59 asti.

Onnea arvontaan ja tunnelmallista neljättä adventtia♥

9 kommenttia:

 1. Nuotion laitto hiihtoreissun jälkeen kodalla ja siellä makkaran paisto :)
  minna1995(at)gmail.com

  VastaaPoista
 2. Viime talvena olimme luistelemassa ja mukana oli kuumaa kaakaota.
  s.kansakoski(at)luukku.com

  VastaaPoista
 3. Lapsena luistelureissut kuuman kaakaon ja pullan kera. Mukana.
  nelliina (@)yahoo.com

  VastaaPoista
 4. Aatto mökillä lumikinosten keskellä. Tunnelmaa!
  postin.tuomaa@gmail.com

  VastaaPoista
 5. Parhaita on hiihtoreissut joilla mukana on eväitä ja kuumaa kaakaota :)
  ainosuklaa@gmail.com

  VastaaPoista
 6. Viime talvena kävimme perheen kanssa Hailuodossa paistamassa makkaraa nuotion ääressä ja nauttimassa kauniista maisemista :) Täytyy ottaa se uusiksi tänäkin talvena :)
  anna_88@luukku.com

  VastaaPoista
 7. Hiihtoreissut ja laskettelureissut perheen kanssa ovat aina olleet mukavia :)
  hilsan@luukku.com

  VastaaPoista
 8. Vuosia sitten käytiin eväsretkellä lähimetsässä, muutama päivä ennen kuin keskimmäinen poikamme syntyi. Lunta oli paljon ja ison mahan kanssa olisi luullut olevan hankalampikin kahlata. Kuumakaakao ja eväsleivät sekä rento tunnelma kuitenkin tekivät tuosta viimeisestä kolmen hengen perheen retkestämme ikumuistoisen. Nykyään retkeillään viiden hengen perheenä. :)

  kukkahattuaiti@gmail.com

  VastaaPoista
 9. Koko perheen yhteiset laskettelureissut, isommat lapset mäessä ja pienemmän pulkkamäessa =). Mukaan kivaan arvontaan!
  siinatar@gmail.com

  VastaaPoista