5. joulukuuta 2018

Ihmeellinen ensilumi!

 Vesisateen ropistessa ikkunaan on mukava muistella viime viikonloppua ja niin kovin odotettua ensilunta. Kuinka mukavaa olikaan päästä taas nauttimaan talven iloista ja kuinka ihanasti lumi iltaisin valaisi!
 Pikkuinen ei rakastunut lumeen ensikokemalta vaikeuttihan lumi lisää jo ennestään paksujen toppavarusteiden vuoksi hankalaksi muuttunutta liikkumista. Silmät suurina ihmetellen hän yritti kävellä hangessa, kunnes tupsahti istualleen.

 Aikansa siinä sisaruksiensa riemua katseltuaan pikkuinen totesi lumen olevankin tosi kiva juttu!  Innoissaan hän työnteli Onnin lailla lumikolaa pitkin pihaa ja nauraa räkätti isompien vetäessä pulkassa. Itkuhan siitä syntyi joka kerta, kun sisälle piti mennä. Kuka nyt syödä tai nukkua malttaa, kun maassa on lunta?!
 Onneksi tämän synkkyyden ja vesisateen pitäisi olla vain tilapäistä. Jo viikonlopulle on nimittäin ennustettu uusia lumisateita! Jokohan me silloin ehditään kaivaa suksetkin esille?

 Joko sinä olet päässyt nauttimaan ensilumesta?

 Huomasitko muuten jo joulukalenteriluukkujen alta paljastuneet arvonnat? Myös alekoodeja ehtii hyvin vielä hyödyntämään ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti