7. joulukuuta 2018

7. luukku

Yhteistyössä Maammekauppa

 Tänään vietetään Osta työtä Suomeen-päivää. Päivällä halutaan muistuttaa kotimaisen työn tärkeydestä sekä laittaa pohtimaan omia kulutustottumuksia ja niiden työllistäviä vaikutuksia. Näin joulun alla on myös hyvä pohtia millaisia joululahjoja läheisilleen antaa ja lahjakortti elämyksiin tai hemmotteluun ei ole lainkaan huono vaihtoehto!

 Markkinoilla olevista tuotteista voi löytää kahdenlaisia merkkejä. Design from Finland-merkki tarkoittaa, että tuote tai palvelu on muotoiltu Suomessa, jolloin tuote työllistää mm. suunnittelun, markkinoinnin, myynnin ja logistiikan osalta, Vaikka siis kyseisen merkin valmistus tapahtuisikin ulkomailla, liiketoiminta tuo työpaikkoja ja verotuloja Suomeen. Avainlippu-merkki taas myönnetään Suomessa valmistetulle tuotteelle tai palvelulle, jonka kotimaisuusaste on vähintään 50%, keskimäärin 80%. Löydät helposti suomalaisia tuotteita ja palveluita sinivalkoinenvalista.fi:stä.
  Itse suosin mielelläni suomalaisia tuotteita niin isoissa kuin pienemmissäkin valinnoissa. Tuen myös ennemmin kotimaisia pienyrittäjiä kuin tilaan tuotteita ulkomailta, sillä yrittäjän vaimona tiedän kuinka paljon yrittäjyys vaatii. Tiedän kotimaisten tuotteiden maksavan enemmän, mutta toisaalta harvoinpa olen joutunut laatuun pettymään. Maksan siis ennemmin tuotteesta hieman enemmän, kun tiedän sen kestävän sekä tuottavan hyvinvointia Suomeen.
 Plasto polkutraktori ja peräkärry 75€  Paccas nahkarukkaset 44,90€  Aarikka kynttilänjalka 35€
 EMEK säiliörekka 59,90€    Kastehelmi kulho 24,90€

 Ylläolevat lahjavinkit löytyvät Maammekaupasta, josta löydät helposti Suomessa valmistettuja tuotteita. Verkkokaupan tuotetiedoista saat kätevästi heti selville missä tuote on valmistettu. Maammekaupasta löydät myös pikkujalkoja lämmittämään nuo kalenteriluukun suloiset huopatossut, jotka Onnin jäljiltä odottavat pikkuisemme jalan kasvua. Suosittelen talven pakkaskeleille!

 Osta työtä Suomeen-päivän kunniaksi Maammekauppa tarjoaa tossuista ja muista verkkokauppansa tuotteista 15% alennuksen koodilla "työtäsuomeen". Löytyisikö sieltä puuttuvat joululahjat?

 Suositko sinä valinnoissasi suomalaisia tuotteita?

1 kommentti:

  1. I was able to find good information from your articles.

    VastaaPoista