9. joulukuuta 2018

9. luukku

Yhteistyössä Hicca

Tänään saamme sytyttää jo toisen adventtikynttilän. Kuinka nopeasti nämä joulukuun päivät kuluvatkaan! Toinen adventti on meillä pyhitetty koko perheen yhteiselle retkelle. Onko kyseessä joku jouluinen tapahtuma, metsäretki, sisäleikkipuisto vai mikä, nähdään vasta lähdön hetkellä. Katsotaan millainen on perheen sairasosasto, sataako tunnelmallisesti vettä vai olisiko sää täydellinen ulkoiluun :)


 Huppari 42,95€     Yöpuku 29,95€    Sukkahousut 18,95€   Vanerinaulakko 250€

Toisen adventin kunniaksi saan järjestää teille arvonnan yhteistyössä Hiccan kanssa joka sopii suomalaisena merkkinä loistavasti päättämään tämän viikon. Hiccan äiti on varmasti monille tuttu Bobo company, jonka historia lastenvaatteiden maailmassa ulottuu yli 20 vuoden päähän. Kokemusta lastenvaatteiden alalta siis löytyy! Hiccan vaatteet suunnitellaan Suomessa ja valmistetaan vastuullisesti Euroopassa. Vaatteet ovat myrkyttömiä ja suunniteltu kestämään pesusta ja käyttäjästä toiseen.

 Sinua varmasti jo kiinnostaa mikä se lupaamani arvonta on? Palkintona on siis yhdet sukat. Voittaja saa valita joko mäyräsukat tai pilkku/raitasukat. Osallistua voit kertomalla kummat sukat voittaessasi haluaisit ja jättämällä sähköpostiosoitteesi. Osallistumisaikaa on 12.12 klo 23.59 asti. Voit parantaa voittomahdollisuuksia osallistumalla arvontaan myös Instagramin puolella.

Onnea arvontaan ja tunnelmallista sunnuntaita♥

7 kommenttia:

 1. Pilkku/raitasukat :) riiti81(At)gmail.com

  VastaaPoista
 2. Mäyräsukat :)
  minna1995(at)gmail.com

  VastaaPoista
 3. No hei mäyräsukat eskarilaiselle, vau! 😄 hiudipii at gmail.com

  VastaaPoista
 4. Valitsisin Hiccan ihanat pilkku-/raitasukat :)

  VastaaPoista
 5. Onpa söpöä, valitsisin pilkkua ja raitaa
  postin.tuomaa@gmail.com

  VastaaPoista
 6. Mäyräsukat :)
  susannaposti88@gmail.com

  VastaaPoista
 7. pilkku/raitasukat ovat hauskat joten valitsisin ne.
  kirsi.huotari79@luukku.com

  VastaaPoista