19. joulukuuta 2018

Lahjavinkit pikkuväelle

 Pähkäiletkö vielä joululahjojen kanssa? Tarkoitukseni oli jakaa enemmänkin vinkkejä, mutta toivottavasti näistä on yhä iloa viimehetken lahjaostoksia miettiville! Aloitetaan heistä, jotka eivät osaa itse vielä mitään toivoa, siis perheen pienemmistä.

Whisbear 69€     Tiny Tinges pussilakanat  59€      Vauvan vaaka-runokirja 14,39€ Prisma
Little Butterfly London tehovoide 32€ Jolie       Merinovillahaalari 79,90€ Sohvila

 Tässä kuussa julkaisemani postauksen suosion perusteella ennustan perheen pienempien hittilahjaksi tänä vuonna meidätkin täysin hurmannutta Whisbear-unikarhua. Mikä olisikaan parempi joululahja kuin kunnon unet koko perheelle? Hyvien unien takeeksi laadukas pussilakanasetti tai iltasatukirja ovat aina mukavia lisiä pukinkonttiin. Tai entä jos hellisit lapsen ihoa talvipakkasilla laadukkaalla voiteella? Myös pehmeät vaatepaketit ovat aina hyvä idea vauvoille, jotka eivät juuri leluja vielä kaipaa ja talveen sopii loistavasti merinovillaiset vaatteet.

 Puinen vetolelu 26,90€ Lil decor    Metsän asukit 40€ Pikkuruiset  bObles pallo 4€ Geffer group
Tussit 4,90€ Kärkkäinen  Hakka 34€ Juho Jussila    Potkuauto 52,90€ Jollyroom     Liewood ruokailusetti 27€ MOImini

 Pikkuinen toivoo joulupukilta suloista perässä vedettävää koiraa, sillä perässä kulkevat jutut on juuri nyt hurjan kivoja! Myös puiset palikat, kasauslelut sekä hahmot ovat in. 1-vuotiaalle yksinkertaisetkin asiat ovat hurjan mahtavia. Riittää, että on laatikko, johon voit kerta toisensa jälkeen piilottaa ne samat jutut tai viskata palloa tunnista toiseen.

 Isommista mallia ottaen pikkuinen on innostunut taiteiluista ja kerran salaa tussilla pöydän alle piirtely sai riittää. Pukinkonttiin löysi tiensä siis pienten omat tussit, jotka kuulemma on todella helppo putsata pois! Pikkuinen matkii kovasti jo myös isänsä puuhia, jolloin perinteinen hakka-lelu on mainio. Myös autot kiinnostaa niin itse ajaen kuin leikeissäkin.

 Taapero ei vielä kaipaa suuria leluvuoria, joten pukinkontista voisi paljastua myös esim. kestäviä astioita, pehmeä peitto tai hyvä kirja. Tontut ovat vihjanneet, että myös pehmeät vaatepaketit taitaa olla kovin suosittuja ;)

 Millaisia lahjoja sinä suosit vauvoilla ja pienillä taaperoilla?

2 kommenttia:

  1. Kivoja lahjavinkkejä! Vauvat eivät juuri leluja kaipaa niin parhaita juuri lämpimät vaatteet, talja, ehkä katselukirja. Taapero ikäiset nauttivat jo leluista enemmän esim dublot on aina vaan hyviä. Mielikuvitus pääsee valloilleen ja ovat kestäviä leluja. Keittiölelut kiinnostavat uaein jo taaperoitakin ja ensipeleistä löytyy myös kivoja!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta! Duplot on kyllä ehdoton kestosuosikki ja keittiölelujen ohella taaperot tykkäävät hoivailla kovasti nukkeja :)

      Poista