4. joulukuuta 2018

4. luukku

Yhteistyössä Leuto Kidswear
 Suurperheen äitinä rakastan laadukkaita vaatteita. Maksan tuotteesta mielelläni hieman enemmän, mikäli voin olettaa sen menevän useammallakin lapsella. Toki lapset ja heidän mieltymyksensä ovat aina hieman erilaisia, mutta kaikki he haluavat ylleen mukavalle tuntuvia vaatteita.

 Leuto Kidswear on vuonna 2017 perustettu yritys, jonka vaatteet suunnitellaan ja valmistetaan Suomessa. Malliston vaatteet sopivat hyvin lasten arkeen, mutta sisältävät mielenkiintoisia leikkauksia. Ne ovat siis ilo niin vanhempien silmille kuin vaatteissa touhuaville. Lasten lisäksi Leuton valikoimista löytyy myös puettavaa naisille.

 Paita 32,50€          housut 30€          tonttulakki 20€          hame 30€

Saan nyt tarjota teille näistä ja muista ihanuuksista 20% alennuksen. Alennuksen saat koodilla joulu ja se on voimassa 4.-8.12. Nyt on siis taas hyvä aika napata pukinkonttiin pehmeitä paketteja tai jouluksi suloista puettavaa! Tällä kertaa kannattaa muutenkin tukea kotimaista työtä, sillä Leuto lahjoittaa 14.12 asti kaikista tehdyistä ostoksista 10%  Joulupuu-keräykseen. Ostamalla autat siis samalla haastavissa elämäntilanteissa olevia lapsia saamaan hieman jouluiloa.  

 Lystikästä tiistaita♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti