8. joulukuuta 2018

8. luukku

Yhteistyössä TINY TINGES

 Kuinka mukavaa onkaan sujahtaa aattoyönä puhtaisiin, pehmeisiin lakanoihin kenties vielä tähtitaivaan valaistessa yötä. Tai kenties joulupukin paketista paljastuu uutta pedattavaa sänkyyn? Nyt mulla olisikin antaa jouluksi vinkki kauniista ja laadukkaista lastenlakanoista. Oletko jo kuullut TINY TINGEStä?

 TINY TINGES syntyi, kun vaatesuunnittelija Titta Nyman huomasi itse kahden lapsen äitinä kiinnostavia lasten sisustustekstiilejä olevan markkinoilla varsin vähän. Samaan aikaan hän oli huolissaan halpatuotannosta ja ryhtyi miettimään miten ekologisuuden ja eettisyyden voisi parhaiten huomioida sisustustekstiileissä.

 TINY TINGES on perustettu tänä vuonna ja ensimmäinen ihastuttava mallisto julkaistiin syksyllä. Painokuosit ovat ajattomia ja kestävän laadun takaa pehmeä perkaalipuuvilla, siis 100% luomupuuvilla. Lapsille suunnattu, mutta aikuistenkin silmää miellyttävä mallisto on mitoitettu suomalaisiin peittokokoihin ja sitä on saatavilla kolmessa eri koossa. Tuotteet valmistetaan huolella valituilla tehtailla Portugalissa.

 Nyt sinulla on mahdollisuus hankkia näitä suloisia tuotteita 15% alennuksella koodilla "JOULUKOTI" Alennus on voimassa 8.-12.12, joten tuotteet ehtivät hyvin vielä pukinkonttiinkin!

 Leppoisaa lauantaita♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti