13. marraskuuta 2015

Vain tila puuttuu

 Käydään perheen kesken melko usein kirppiksillä ja muutaman kerran vuodessa erilaisilla rompetoreilla. Etenkin nuo rompetorithan on vanhoja tavaroita täynnä ja Tellun kanssa tykätään hurjasti niitä ihmetellä ja ihastella. Onneksi yleensä on järki mukana, mutta on kertoja jolloin se on myös jäänyt kotiin. Vai mitä sanotte tästä edullisesti löydetystä isosta opetustaulusta?
 Joo onhan se poikien mielestäkin hurjan hieno, mutta vain tila puuttuu! Ei ole lastenhuoneessa tällä hetkellä tarpeeksi vapaata seinätilaa näin suurelle taululle. Ja arvatkaa kuinka helppo tuollaista kääröä on säilytellä odotellessa sitä poikien omaa valtakuntaa?
On myös niitä pienempiä juttuja, jotka on kotiutuneet meille jopa ihan ilmaiseksi vanhemman suvun asuntojen tyhjennyksen yhteydessä. Onhan vuodelta 1919 oleva  ja vieläpä yllättävän hyväkuntoinen matematiikankirja nyt säilytettävä eli siis roskakasasta meille. Eikun se roskakasa onkin meidän kasa. Hups! Sitten vielä ihmettelen suureen ääneen ettei meillä ole enää säilytystilaa :D Olisikohan aika tehdä jotain?

2 kommenttia:

  1. Luulen, että tämä on aika yleinen ongelma :D Meilläkin on vaikka mitä julisteita odottamassa seinällepääsyä - on ihana lasten maailmankartta ja toinen juliste jonka voisi itse värittää.. Jne. Vaatteita me olemme kuitenkin karsineet hurjasti viimeaikoina ja paljon muutakin on saanut lähteä kiertoon.. Mutta joo.. se projekti ei lopu koskaan!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo musta tuntuu kanssa ettei olla ainoita ongelman kanssa painivia :) Projektin kun saa loppuun niin voi hyvin aloittaa saman tien alusta! Mistä sitä oikein riittää ja miten ne kaikki lisääntyy?

      Poista