24. marraskuuta 2015

Pikkutäryn lahjatoiveet

 Kuukauden päästä juhlitaan jo joulua. Mihin kummassa tämä vuosi on oikein mennyt? Aamulla ikkunasta ulos katsellessa tuntui kyllä jo hieman jouluiselle. Pakkasta oli 10 astetta, puut kauniin huurteiset ja aurinko ihanasti paistoi ennen kuin äkisti alkoi pyryttämään lunta.

 Koska joulu lähestyy jo kovaa vauhtia, on varmaan aika katsoa mitä tonttupiirustuksen lisäksi Pikkutäryn kirje Joulupukille sisälsikään? Siis niitä pojan lahjatoiveita! Meille ei ole tainnut tulla kuin yksi lelulehti, mutta aikaisempina vuosinakin poika on tiennyt mitä toivoa. Toki hän haluaisi vaikka kaikki lehtien lelut, mutta ymmärtää toivoa vain ne tärkeimmät toiveet. Tämän vuoden toivelista näyttää tältä

  Ensimmäisenä toivelistassa oli se tärkein toive; Lego Star wars lumikiituri (11,99€ Anttilasta)

Toiselle sijalle pääsi oma lumipotkulauta. Meillä ei kesällä pystykään potkulaudoilla potkuttelemaan eli ymmärrän varsin hyvin tämän toiveen. Stigan SnowKick 37,90€ Jollyroomista.

Kolmas tärkeä toive oli Batman-Legoja. Tämän toiveen kanssa saikin tehdä hieman töitä, mutta Lepakkoveneen satamajahti (39,90€) löytyisi Kärkkäiseltä.

Myös pitkään toivottu Darth Vader-puku (33,10€ Jollyroom) on päätynyt epätoivoisesti pukin listalle. Ehkä olisi aika tämä toive jo toteuttaa?

Suupieleni kääntyivät väkisinkin hymyyn pojan toivoessa kalsareita. Pukki ei kuulemma aina osaa tuoda kivoja vaatteita, mutta kalsareita ei muut näe ja pehmeä paketti kuuluu jouluun. Öööh, no ehkä pukki sitten tuo vaikka hienot Star wars-versiot (9,99€ H&M)?

Puhuva kätyri taitaa löytyä myös monen muun lapsen toivelistalta?   Pikkutäry toivoi Kevin-hahmoa, jota löytyy ainakin Jollyroomista 47,90€. Lisäksi kirjeessä oli pojan ihanilla harakanvarpailla kirjoitettu: Nii ja karkkia kanssa!


 Tästä listasta on helppo antaa vinkkiä niitä kysyville sillä toiveet eivät ole mahdottoman kalliita. Itse olen ostanut pojalle lahjajemmaan jo Star wars muuttuva labyrintti-pelin ja muita toiveita katsotaan myöhemmin tilanteen mukaan.

 Miltäs meidän 5-vuotiaan pojan toiveet näyttävät? Entä mitä muut suunnilleen saman ikäiset ovat toivoneet?
 

2 kommenttia:

  1. Meidän 4-vuotias poika toivoo kutakuinkin juuri samanlaista kun teilläkin :D Vaikka rakastan joulua, minua rupeaa hieman jo mietityttämään miten kaikki ne lahjaksi saadut tavarat meinaa mahtua meidän kotiin. Huhuu! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sepäs se etenkin kun useampi lapsi saa valtavan kasan lahjoja! Meillä mummo-osasto ja sukulaiset kun eivät edes tyydy siihen yhteen pakettiin vaan lähes kilpailevat pakettien määrässä. Ollaan kyllä ilkeinä vanhempina jätetty osa paketeista tontun jaettavaksi muillekin joulupäiville sillä eihän lapsi jaksa valtavaan kasaan keskittyä.

      Poista