4. marraskuuta 2015

Pikkukarhu seikkailee

 Lapsien on hyvä saada välillä ihan kahdenkeskistä aikaa vanhempien kanssa. Meillä olikin tänään hyvä mahdollisuus jakaa pojat kahteen osaan; Pikkutäry lähti miehen kanssa rengastöihin ja itse päätin viedä Onnin retkelle. Ajattelin leikkipuiston olevan mukava retkikohde ja niinpä ajelimme ihmistenilmoille.
 Jätettyämme auton parkkiin Onni iloisesti lähti kohti leikkipuistoa. Puistotiellä poika juoksi kovaa edeltä. Harmittavasti puistossa ei kuitenkaan ollut muita lapsia. Aikani yritin houkutella Onnia vieterikeinuihin ja liukumäkeen, mutta poika vain seisoi ja etsi lintuja sekä koiria. Lopulta hän muisti eväät ja etsi niiden syömiseen paikan.
Siinä Onni yhden vieterikeinun päällä joi pillimehua ja kuunteli taajaman hälinää. Tämä hetki oli ainut jolloin Onni leikkipuistossa mihinkään koski. En oikein tiedä oliko syynä kaverin puute vai arkuus uutta puistoa kohtaan. Eväiden syönnin jälkeen päätinkin vaihtaa retkikohdetta.
 Näköjään tämä maalaislapsi viihtyy ennemmin metsässä kuin leikkipuistossa! Siellä me pitkin metsää ja polkuja kävelimme etsien oksakaivureita, oravia ja muita aarteita. Tarkoitus oli vielä syödä loput eväät laavulla, mutta meidät kutsuttiinkin lounaalle.
Mietittekö mistä otsikon Pikkukarhu on peräisin? Kutsumme Onnia leikkisästi sillä nimellä, kun hänellä on tuo Gugguun pipo päässään. Onni kun kutsuu pipoa nalle-pipoksi ja murisee sitä pukiessaan :)

 Mitäs te puuhaatte lapsienne kanssa kahden kesken?


4 kommenttia:

 1. Eväiden syöminen on aina lasten mielestä se kaikista tärkein juttu. Hihii.. :D Me käymme meidän kuopuksen kanssa sirkustemppukoulussa ja esikoisen kanssa teatterikerhossa. Kummatkin ovat sellaisia vanhempi + lapsi ryhmiä jossa keskitytään yhdessäoloon. Lisäksi tietenkin käymme joskus leffassa, pyöräilemässä tai ihan vaan leikitään ja pelataan kotona..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eväät on kyllä tosiaan lapsille retken pääasia eikä mikään muu ja kun eväät on loppu voikin jo lähteä :D

   Oi, teillähän on kivoja juttuja! Täällä ei näin pienelle ole tarjolla oikein muuta kuin muskari ja sekin on meille pahaan aikaan. Toisaalta ei Onni oikein ryhmän hälinästä varmaan tykkäisikään.

   Poista
 2. Ihania kuvia ja ihana pipo! Me tänään käytiin Minin kanssa ihan vaan kaupassa ja lenkillä ja tehtiin kakkua (tai Mini katsoi vierestä kun kuorrutin). Isompi oli isin kanssa töissä. Kaikille laatuaikaa :D Mini on niin kiltti mun kanssa kahden ja isompi taas isänsä kanssa niin kaikki tykkää ja hermo lepää :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo onkin hyvä työnjako noin kun kaikki tykkää :) Meillä Onni on todella helppo kahden kesken, mutta Pikkutäryn kanssa hieman villiintyy välillä :)

   Poista