18. marraskuuta 2015

Tonttu vilkastus

 Sairastuvalta taas kerran terkkuja! Tällä kertaa, vai pitäisikö sanoa taas, kärsijänä on Onni, jolla tuntuu olevan suusta suora putki ulos. Ajattelin käyttää ilkeästi harmillista tilannetta hyödykseni ja esitellä pari meille kotiutunutta vaatetta sovituskuvin. Hyvä ajatus, mutta rauhallisen potilaan sijaan meillä on juossut tänään tonttu Vilkastus.
 Tämä tonttu Vilkastus karkasi jatkuvasti ulos eikä menoa haitannut jatkuvasti tippuva liian iso tonttulakki eikä liiemmin kiireen keskellä kadonnut sukkakaan. Kameran täytyttyä epäonnistuneilla kuvilla oli pakko antaa luovutusvoitto tälle vauhdikkaalle tontulle ja todeta ettei ainakaan tarvitse huolestua potilaan voinnista!
 Saatoin saada aika ihanan velmun kuvan meidän joulukortteihinkin, ellei muutaman idean toteutus onnistukaan. Ei siis ihan hukkaan mennyt tämäkään ilkeilyni ;)

 Onkos muualla jo tonttuja näkynyt?


2 kommenttia:

  1. Ihana pikkutonttu! :D Tiedän tuon haasteen - ei ole oikeastaan mitään sen vaikeampaa kuin yrittää valokuvata pientä liikkuvaa lasta. Jopa liikkuvista lentokoneista on helpompi saada onnistunut kuva, koska suunta on ennakoitavissa. Hahaa..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo vaikeampaa on varmaan vain yrittää ottaa kuva useammasta liikkuvasta lapsesta! Ei mitään ennakointimahdollisuutta minne milloinkin juoksevat ja heiluvat :D

      Poista