22. marraskuuta 2015

Itsenäisyyspäivän kortteja sotaveteraaneille

 Viime vuonna itsenäisyyspäivänä blogin joulukalenterissa ihan pikkuriikkisen kerroin sukumme tarinaa ja sitä kuinka olimme Tellun kanssa siihen itsenäisyyspäivänä tutustuneet. Tuo tutustuminen muutti varmasti pienen tytön suhtautumista sotaveteraaneihin.

  Tällä viikolla Tellu tutkaili mainoksia ja kiinnitti samalla huomiota Postin itsenäisyyspäivän korttikampanjaan sotaveteraaneille. Posti siis kerää itsenäisyyspäivän kortteja, jotka se toimittaa veteraaneille. Tyttö halusi ehdottomasti olla mukana ja onkin askarrellut useamman kortin. Tänään myös pojat tekivät omat korttinsa.
Sotaveteraaneja on elossa vielä 24000 ja postin tavoitteena olisi välittää edes yksi kortti jokaiselle heistä. Kortit on toimitettava Postille viimeistään 25.11, mutta nopeasta aikataulusta huolimatta haastan teidät muutkin mukaan korttitalkoisiin! Kuka lähtee mukaan tuomaan iloa vanhoille ihmisille? Lisätietoja ja postitusohjeet löydät täältä.

6 kommenttia:

 1. Oi, ihania kortteja ja nuo ihmiset ovat suloisia! Onko lipussa kuitusilkkiä? Näyttää hienolta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo lipussa oleva on jotain paksumpaa. En oikein tiedä mitä se virallisesti on kun on vuosia lojunut askartelulaatikon pohjalla. Siniristi on siis oikeasti hieman koholla kortista :)

   Poista
 2. Ihanat kortit :) Toivottavasti kortit löytää perille postin lakosta huolimatta! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Posti on kyllä luvannut nämä toimittaa perille, mutta voihan olla ettei lakon vuoksi ihan itsenäisyyspäiväksi kerkeä.

   Poista
 3. ihania kortteja! <3 Postin lakko ja lähestyvä joulu on kyllä huono yhdistelmä. :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos♥ Mielenkiinnolla odotan kuinka kauan postilaiset lakkoilee kun postin määrä kuitenkin lisääntyy koko ajan :)

   Poista