29. marraskuuta 2015

Ensimmäinen adventti

Kaiken kiireen keskellä se pääsi yllättämään aivan vaivihkaa, ensimmäinen adventti siis. Onneksi jemmasta löytyi kynttilä, joka lasten laulaessa sytytettiin.
 Tellu askarteli myös Onnille ihka oikean adventtikalenterin! Tässä kalenterissa on vain neljä taskua ja se sisältää jouluisia koristeita sekä runoja. Aika ihanasti tehty ♥ Onnikin oli kalenterista hurjan innoissaan!
 Muutoin ollaan viikonloppuna käyty myrskysäässä haikeana sanomassa mökille tältä vuodelta hyvästit. Onneksi oli moottorisaha mukana sillä tuuli oli kaatanut mökkitien poikki puun! Onni hyvin tärkeänä auttoi sitomaan veneen ja varmisteli monta kertaa että pääseehän ensi kesänä varmasti kyytiin.
 Vilahteli mökillä eräs tonttukin! Harmi ettei Onni ollut yhteistyökykyinen tonttulakin pukemisen kanssa sillä olisi tullut aika ihania joulukorttikuvia! Nähtiin me viikonloppuna ihan oikea joulupukkikin ja Onni uskaltautui jopa syliin asti. Saa nähdä miten käy jouluna!

Onkos muut nähneet viikonloppuna joulupukkia tai tehneet muuta jouluista?

2 kommenttia:

 1. Voi eeeii miten hellyyttävä tuo adventtikalenteri on! <3 Meilläpäin ollaan juhlittu meidän "virallisia" pikkujouluja kahteen otteeseen. Meillä on jopa käynyt "pikkutonttu" kylässä ja etsittiin riisipuurosta mantelia. Adventtikynttelikkö on vielä kaapin perällä - josko sen pian saisi otettua esille?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuohon kalenteriin Tellu on lisäksi piirtänyt itse kuvia ja kirjoitellut kaikkea ihanaa pikkuveljestä. Ehkä ihanin kalenteri minkä oon ikinä nähnyt :D

   Teillä viikonloppu kuulostaakin ihanalle! Meilläkin kynttelikkö odottaa vielä kaapissa sillä menee turvallisuussyistä ikkunan väliin ja ikkuna ei tosiaankaan ole edustuskunnossa.

   Poista