15. marraskuuta 2015

Mistä Onnille nukkupaikka?

 Touhukas viikonloppu takana ja miljoona uutta suunnitelmaa mielessä. Meiltä saattoi miehen kanssa lähteä hieman lapasesta ja ollaan suunniteltu olohuoneen remonttia. Hups! Eihän meidän enää pitänyt mitään täällä kodissa tehdä ja uusia kalusteita hankkia! Niin vaan meitä molempia puraisi kuitenkin joku sisustuskärpänen eikä enää maltettu odotella.

 Remppasuunnitelmien lisäksi ollaan pähkäilty lastenhuoneen nukkumisjärjestelyitä. Onni nukkuu vielä pinnasängyssä meidän huoneessa eikä ongelma ole mikään akuutti. Poika on useana iltana halunnut kuitenkin jäädä lastenhuoneeseen nukkumaan eli sänkypaikka sinnekin tarvittaisiin. Ongelmana on vain huoneen muoto ja tilanpuute. Kerrossänkyä ajatellen ainut ehjä seinä on vain 170cm korkea. Riittääkö korkeus yläsängyn mukavaan käyttöön?
 Niemen tehtaiden retrosänky 595€
Ellen-kerrossänky 359€ Veken kaluste
AVA Roomin kerrossänky 755€

 Olisiko matalan kerrossängyn sijaan kuitenkin toinen ratkaisu parempi? Pikkuparvi, jonka alle Onnille sänky? Vai Pikkutärylle uusi isompi sänky ja sen alle vuodesänky Onnille, jolloin menetetään säilytystilaa sängyn alta? Kerran kun näitä pähkäillään, niin olisi mukava löytää pitkäaikainen vaihtoehto, jossa olisi hyvä kummankin pojan nukkua sekä molemmille olisi saatavana sängyt omiin huoneisiinkin. Kuulisinkin mielelläni teiltä kokemuksia ja vinkkejä! Mikä toimii ja mikä ei?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti