19. marraskuuta 2015

Hattara, Vaahtokarkki ja Hau

 Onnia suututti kovasti aamulla Pikkutäryn päästessä mukaan miesten hommiin. Muistin joulupussukkaa varten ostetun edullisen Ryhmä Hau-palapelin ja päätinkin kaivaa sen jo nyt esille.
 Mukaan pelaamaan pääsi myös Hattara-pupu sekä Tellun Vaahtokarkki, josta poika pitää usein huolta siskonsa ollessa koulussa. Kolmikolla menikin aikaa tehdessä peliä yhä uudestaan ja uudestaan eikä äitikään ole enää kuopuksensa mielestä ilkimys :)

 Arvatkaapa muuten mitä Pikkutäry oli miesten hommissa ollessaan nähnyt? Lunta! Vain 30km:n päässä meidän kotoa eli eiköhän pian saada hieman valkoista tännekin päiviä valostuttamaan ja etenkin poikien iloksi.  Heidän lumikolat kun odottavat jo rapun pielessä töihin pääsemistä :D

5 kommenttia:

 1. Oih, lunta! Apua.. en jaksa odottaa enää että pääsisi tekemään lumiukkoja ja peuhastelemaan pulkkamäkeen! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pulkkamäkeä taitaa tällä menolla saada odottaa tuskastuttavan kauan, mutta eikös viikonloppuna ihan eteläänkin ole vähän valkoista luvattuna?

   Poista
  2. No on lupailtu! Mä pidän peukkuja pystyssä :D

   Poista
 2. Ihanat :) meillä ei ole lunta mut 60km päässä täys talvi :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Välillä nuo sadealueiden rajat voi olla hyvinkin äkkinäisiä. Tellukin juuri kertoi, että luokkakavereiden kotona oli aamusta satanut räntää, mutta täällä tihutteli vain vähän vettä. Lumi ois kyllä kivaa valostamaan tätä synkkyyttä :)

   Poista