10. marraskuuta 2015

Kotimaiset lötköhousut PikkuLillistä

 Pikkutäry esitti taannoin toiveen uusista kotihousuista. Kyse ei ollut mistä tahansa housuista vaan lötköhousuista. Kuulemma sellaisista mustista, joissa olisi mukava leikkiä. Farkkupoika kaipasi siis vihdoin ihan oma-aloitteisesti yllensä jotain muutakin! Toive päätyi oitis ostoslistalle.

 Sattumalta luin jostain blogista Vaatteiden yöhön osallistuvia yrityksiä. Nimien joukosta yksi sai suupieleni kääntymään hymyyn ja hetken mielijohteesta päätin tutkailla yritystä tarkemmin. Tuo yritys oli PikkuLilli ja hymy johtui lapsuuden muistoista. Rakas isoäitini kun oli Lilli nimeltään.

 PikkuLillistä ne Pikkutäryn lötköhousut löytyivätkin. Posti toi aamulla paketin ja housut päätyivät saman tien jalkaan. Rakkautta ensisilmäyksellä sillä jo viiden minuutin päästä kuului sohvalta huuto: Äiti saanks mä laittaa nää huomennakin?
 Nämä haaremihousut ovat täysin kotimaiset eli myös trikoo on siis Suomessa valmistettua! Otin Pikkutäryn housut jo koossa 120 ja tämä malli onkin pitkäikäinen. Vyötäröllä ei ole valmiina kiristysmahdollisuutta, mutta tarvittaessa vyötärön kiristys on tehty erittäin helpoksi. Meidän hoikkiksella nämä pysyvät kyllä hyvin ilman kiristämistäkin!

 Valikoimaa katsellessa harmittelin, ettei mekkojen koot riitä Tellulle. Hetken mielijohteesta päätin tilauksen yhteyteen liittää kysymyksen olisiko mekkoja saatavana myös meidän koossa. Vastaus tuli hurjan nopeasti ja yhteydenpito oli muutenkin aivan huippuhyvää! Paketin tulo kestikin viikon  mekon valmistuksen vuoksi.
 Tellun uusi mekko odottelee tytön kotiutumista koulusta. Ellei siis PikkuLillin valikoimista löydy itselle sopivaa kokoa, kannattaa ehdottomasti kysyä! Kysymisen jälkeen itselleni suurin ongelma oli mekon väri. Tilatako jouluksi punaista vai sittenkin mustaa, mutta päädyinkin lopulta harmaaseen. Joulusta puheen ollen kokosin vielä kollaasiin muutaman jouluun sopivan tuotteen.

Tonttulakit 10,50-12€ Mekko 32,90-36,90€ Rusettipanta 12€

 Loppuun vielä todettakoon ettei tämä postaus ole mikään maksettu mainos. Hieman vielä flunssainen poika uusissa kotimaisissa housuissaan vain vaikutti niin onnelliselta, että tahdoin kertoa tästä teille muillekin.

 Aurinkoista tiistaita! Ei kun onko nyt edes tiistai :D

2 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Varmasti mukavat jalassa kun ei kiristä ja purista mistään :) Ihmettelen vaan yhä edelleen miten vannoutunut farkkujätkä tahtoi lötköhousut. Jokohan ikä alkais tekemään tehtävänsä :D

      Poista