22. huhtikuuta 2015

Tellun vaatetusta vuodelta 2007

 Pikkutäry hajotti totaalisesti Ticketin haalaristaan toisen lahkeen polven kohdalta. Etsiessäni lisätuhojen välttämiseksi Tellun vanhaa haalaria remppahommiin, löysin myös jemmalaatikosta muutaman tytön vanhan vaatteen. Muistaakseni lupailin teille joskus sopivan paikan tullen vilautella tytön vanhoja vaatteita, mutta silittäminen ei nyt kuvia varten innostanut. Tässä teille kuitenkin hieman noin 1-vuotiaan tytön vaatetusta vuodelta 2007.

  Name It:n farkkuhaalarit löytyivät alesta. Hassua, miten monta asiaa olen poikien synnyttyä unohtanut, mutta tämä alelöytö on jäänyt mieleeni!
  Fixioni merkkisessä mekossa juhlimme joko tytön ensimmäistä nimipäivää tai sitten se puettiin virallisena syntymäpäivänä jolloin tytölle halusi välttämättä tulla muutama vieras kylään ennen varsinaisia juhlia.
 Cirafin puku oli tytön mieleen sillä siinä oli vetoketju jota saattoi jännityksessä vedellä :)
 Name it:n kietaisumekko oli myös tykätty. Mukavaa vaihtelua ainaiselle vaaleanpunaiselle yhdistettynä ruskeaan.
  Tellun ollessa pieni ostin lähes kaikki vaatteet alella tai kirpparilta. Tämä Lindexin mekko oli kuitenkin pakko saada ja sitä pidimmekin tosi paljon.
  Kirppikseltä ostettu mansikkamekko oli yksi tytön lemppareista. Ei liene ihme kun siinä on paljon tytön lemppariherkkua eli mansikoita!
  Nalle Puh-vaatteita löytyi kaapista paljon ja niitä joskus ostin myös normihinnalla. Tästä paidasta näkyy yhä tytön inho ruokalappuja kohtaan.
  Name it:n mekko. Muistaakseni pienempää kokoa ei löytynyt, joten ostin jouluksi sitten tämän hieman liian ison.
  Kimalletta, kukkia ja perhosia löytyy myös tästä Name it:n paidasta.
 H&M:n housut olivat kovassa käytössä. Nämäkin olivat pakko saada-ostos.
  Name it:n paita puettiin joihinkin juhliin. Valitettavasti paidan kanssa ollut hame on piiloutunut johonkin toiseen laatikkoon.
  Lindexin Bamse-sarjaa piti vaatteissa olla, vaikka sitten ihan pienellä farkkujen taskuissa.

 Lopuksi vielä yksi laatikon löytö, joka on jo kokoa 92. Tämä päällä tehtiin retki Särkänniemeen, jossa laitteet olivat hauskuuden sijasta kammotuksia ellei saanut kaveria mukaansa :)
   Mitäs tykkäätte näistä näin 8 vuotta myöhemmin?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti