3. huhtikuuta 2015

Pitkäperjantaina

 Joskus tulee niitä hetkiä jolloin vahvakin romahtaa. Pikkutäryllä on ollut jonkun aikaa mystisiä oireiluja ja alkuviikosta löysimme hänen kaulaltaan kaksi pattia. Lääkärissä yritin mieheni vieressä hillitä tärinääni, mutta onneksi tällä kertaa ei ollut mistään vakavammasta kyse. Sen verran viikko on kuitenkin voimia kysynyt, että tänään päätettiin ottaa rennosti ; nauttia päivän pienestä aurinkoisesta hetkestä ulkona leikkien, viettää aikaa rakkaiden ystävien kanssa ja ennen kaikkea levätä.
 Myös huumori auttaa jaksamaan arjessa. Tiesittekö, että joskus on jopa imettäminen ollut pitkäperjantaina kielletty? Uskottiin, että jos lasta imettää kolme pitkääperjantaita niin lapsesta tulee velho. Velhokoulua on siis tänäänkin käyty ;) Saa nähdä tuleeko pienelle sitä kolmatta!

  Yöpöydällä pölyttynyttä lehtipinoa lukiessani tuli seuraksi syötyä liikaa vieraita varten tehtyä suklaakakkua. Vartijat täytyy tällä kakulla olla, sillä liikkeellä on herkkuvaras.  Eräs 4vee oli yöllä salaa hiippaillut suklaata etsien. Mikä lie juhlahölmöys häneen välillä iskeekään! Onneksi kukko ei ollut vielä jemmannut kaappeihin suklaamunia ja leivontaan varattu ei ollut suuressa määrin uponnut.

 Ihanaa pääsiäistä kaikille!

4 kommenttia:

 1. Onneksi teillä kaikki hyvin, nuo on kamalia tilanteita.. Meilläkin patteja ollut ja viimeksi olikin sitten angina toisella ja oireettomana. Eli hyvä että tutkittiin.

  Ihania pääsiäiskuvia, oikein mukavaa pääsiäistä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yleensä osaan ottaa nämä ihan rauhallisesti järjellä; lapsella on ollut pientä flunssaa eli johtuu varmaan siitä. Nyt kuitenkin poika oli jo sen verran kauan oireillut mystisesti jo ennen flunssaakin, joten univelkaisellahan tuli heti ties mitkä kauheudet mieleen. Kyllä helpotti ettei mistään vakavammasta vaivasta ollutkaan kyse vaan ihan flunssan ja luultavasti ihan vaan allergian aiheuttamaa kaikki oireilut :)

   Kiitos! Rentouttavaa ja iloista pääsiäistä teidänkin perheellenne!

   Poista
 2. Hyvä, ettei pateissa ollut kyse mistään vakavasta!!

  Mielenkiintoinen tuo imetyskielto! Untuvikon onneksi moista kieltoa ei enää ole. :D Oikein mukavaa ja rentouttavaa pääsiäistä teille! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huh, onneksi tosiaan ei ole enää tuo kielto voimassa :D Ja lasten onneksi myöskään pitkäperjantaina ei enää piiskata lapsia! Nykyään ei oikein jaksa ymmärtää miksi tämä päivä on ennen pitänyt olla niin täynnä kärsimystä.

   Hyvää ja toivottavasti aurinkoista pääsiäistä teillekin!

   Poista