29. huhtikuuta 2015

Sadepäivän pelastaja

 Pienimmän herätessä aamulla oli isommat lapset jo poistuneet kotoa. Aamutoimien jälkeen poika kulki orpona pitkin kotia. Ulos olisi ollut kova hinku pyöräilemään, mutta ilkeä äiti ei tällä kertaa suostunutkaan. Mikään tavallinen sisäpuuha, ei edes askartelu, kiinnostanut poikaa. Oli kaivettava esille jotakin uutta.
  Pienin ei ole juurikaan lahjapäiviä lukuun ottamatta uusia leluja saanut. Kahden isomman lapsen jäljiltä kun pienille soveltuvia on liikaa jo ennestäänkin. Marimekon ystävämyynnissä näin hyvään hintaan Raitti-laatikkotornin ja pitihän sellainen ostaa. Ajatuksena oli antaa tämä lahjaksi, mutta päätinkin jättää meille. Ellei tornileikit poikaa enää kauaa kiinnosta, niin voihan nämä vaneriset laatikot ottaa säilytyskäyttöönkin.
  Laatikkotornin kaivaminen esille näin sadepäivänä osoittautui nappivalinnaksi. Pieni kävi hakemassa peittonsa ja asettautui lattialle puuhastelemaan. Jo laatikoiden kuvia tutkiessa sai aikaa kulumaan kivasti.
 
 Hauskaa oli myös leikkiä näillä. Torneja pystyi tekemään hurjasti erilaisia ja niiden sisälle oli hauska piilotella pieniä aarteita. Pikkuautot sai ajettua sateelta turvaan laatikon sisään ja niistä pystyi leikisti myös juomaan kahvia. Testauksen jälkeen päätin piilottaa nämä puuhalaatikkoon. Jos torni toimii yhtä hyvin isompien lasten ollessa paikalla, on seuraavan migreenin aikaan taas hieman helpompi levätä.

 Kuinka muilla on sadepäivä sujunut?

4 kommenttia:

 1. Kiva blogi sinulla,löysin sen vasta nyt ja liityin lukijaksi :)

  VastaaPoista
 2. Hei! Vieläkö sinulta löytyy nämä? Jos, niin olisin erittäin kiinnostunut ostamaan ne :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos viestistäsi♥ Nämä laatikot ovat yhä tallessa, mutta odottavat leikkihetkiä pikkuisemme kanssa. Valitettavasti en siis raaski myydä näitä.

   Poista