11. huhtikuuta 2015

Poikien lapsimessuvinkit

 Huh, jopas oli reissu! Puolet tavaroista unohtui kotiin (mm. tutti, vaihtovaatteet, kamera ja kännykkä), mies kaivoi jostakin aivan väärät rattaat mukaan ja pienin tapansa mukaan teki pitkällä reissulla tavarat hurjasti yli vaipan. Kaikesta huolimatta selvittiin, rahat meni ja kivaa oli!

 Tällä kertaa mentiin täysin poikien mukaan. Kaikkea itseäni kiinnostavaa ei siis tullutkaan katsottua. Päätin tähän postaukseen kootakin viikonloppuna messuille menijöille vinkkejä mistä meidän pojat nauttivat. Aloitetaan Pikkutärystä:
1) Keski-Uudenmaan pelastuslaitoksen osasto. Paloautot uppoavat poikaan aina ja tulipalon sammuttaminen oli hurjan kivaa puuhaa. Messuilta täytyikin ostaa Aprillin osastolta edullinen palomiehen puku.

2) Dart Vaderin kätteleminen. Sillä oli ihan oikea valomiekkakin! Onneksi ei olla pahiksia eikä saatu miekasta, totesi poika.
3) Pii Poon Legorakennuspaikka. Legoilla rakentamiseen poika ei vaan kyllästy, Yritettiin houkutella puuhiin, jotka eivät kotona onnistu, mutta osastolla oli paljon kivoja uusia palikoita. Irtopalikkalaatikosta sai ostaa uusia osia kotiinkin ja taas on pojalla entistä enemmän mielenkiintoa rakentamiseen.
4) Pajulahden peuhualue. Pikkutäry olisi kuulemma voinut jäädä vaikka asumaan sinne. Niin kiva se oli!
5) Helsingin poliisilaitoksen osasto.

 Pienin taas oli hyvin hämillään koko tapahtumasta. Ihmisiä ja lapsia oli varmaan enemmän kuin pieni ikinä muistaa nähneensä. Hyvin paljon aikaa menikin ujostellessa, mutta rauhallisen hetken tultua ja paikkojen tullessa tutuksi uskaltautui hieman touhuamaankin. Pienimmän suosikit olivatkin:
1) Paloauto. Piipaa piipaa kuuluu vielä unissaankin pojan suusta ja koko illan poika sammutti henkarilla takassa ollutta tulipaloa.
2) Muumimaailman osastolla ollut muumitalo.
3) Pii Poon Duplot
4) Skidin osasto, josta sai edullisesti uusia tutteja äidin unohtaman tilalle.
5) Kaikki kävelevät hahmot, joille sai ujosti vilkutella.

 Millaisia suosikkeja muilla lapsilla oli? Pikkutäryn huimin löytö oli muuten tällainen
 Kesäksi Star Wars Crocsit! Valkoinen väri lievästi sanottuna hieman mietityttää pojan vanhempia, mutta pitäisi kuulemma viimeistään taikasienellä puhdistua.

 Ja loppuun kevennykseksi kuva meidän hieman isomman palomiehen varusteiden kuljetuksesta
Hauskaa viikonloppua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti