1. lokakuuta 2016

Kuin Saarioisten roiskeläppä

Lasten suusta kuuluu usein hauskoja juttuja. Tällä kertaa päätin kuitenkin jakaa kanssanne päivälliskeskustelun mieheni kanssa.
M: Miten sun naama näyttää tolta?
N: Jaa'a?
M: Ei se vielä lähtiessä ollu tollanen.
N: Siis millanen?
M: No ku Saarioisten roiskeläppä
N: Kiitti kulta! Sä se et ainakaan kaunistele! :D
 Meillä mies on suhteen alusta asti päästellyt mielenkiintoisia sammakoita suustaan. Nytkin naurukohtauksesta selvittyäni hetken keskustelua jatkettuamme tuli selväksi, ettei puolisoni sentään ole pärstääni kyllästynyt. Talven tulon vain voi aistia kasvoiltani, jotka olivat päivän ulkoilun aikana kuivuneet. Nuo kuivat kohdat toivat miehen mieleen roiskeläpän.

 Nyt onkin varmasti hyvä hetki ottaa aikaa vain itselleni pienen hemmottelun merkeissä. Josko huomenna en enää muistuttaisi sitä rumaa pizzaa :D

Lystikästä iltaa♥

4 kommenttia:

 1. Hahaa.. Eikä :) :).. Meidän ystävä sanoi myös kerran vaimolleen että hänellä on "ihana appelsiini-iho". Nauruksihan se meni. Hän tarkoitti, että iho on freessi ja ihanantuoksuinen eikä suinkaan sitä mitä appelsiini-ihosta ensin tulee mieleen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, ihan heti en olisi uskonut tuollaista kuulevani :D Niin kauan on kai hyvä, jos miesten vertauskuvat aiheuttavat naurua :) Onpahan taas jotain lisää mitä vanhana ja ryppyisenä voi yhdessä muistella :D

   Poista
 2. Nauratti tuo miehesi kommentti. Täytyy myöntää, että talvella omakin iho kuivuu ja välillä lohkeilee niin, että yhtymäkohtia roiskeläppään löytyy :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miehellä on tapana naurattaa ihmisiä. Osaa sen taidon oikeastaan jopa niin hyvin, että hänenhän tässä blogia kannataisi pitää eikä mun!

   Lohduttava, etten talven tullen ole ainut roiskeläppää muistuttava :D Täytyy vaan toivoa, ettei talvesta hurjan vaikea tulisi :)

   Poista