30. syyskuuta 2016

Pöllö istu puussa

 Kuukausi sitten tehtiin Onnin kanssa hassunhauskoja lintuja kävyistä. Lintuteema näyttää jatkuvan, sillä Tellu taiteili sadepäivän piristykseksi tammenterhoista pöllöjä.
 Nämä pöllöt päätyivät oksalle ja lastenhuoneen ikkunaan. Oksasta tuli niin kiva, että taidetaan Onninkin kanssa askarrella näitä kunhan ollaan käyty hakemassa vaan lisää silmiä ja huopaa.

Tammenterhoon ei siis tarvitse kuin liimata silmät, nokka ja siivet. Helppoa ja nopeaa! Vaikka meillä pöllöt menivätkin oksalle, näitähän pystyy käyttämään koristeena muissakin jutuissa. Pöllöthän voivat lentää vaikka syysasetelmaan tai kranssiin piristykseksi ;)

 Mukavaa viikonloppua♥

6 kommenttia:

 1. Ihania!

  No nyt mä sitten näin näitä tammenterhotaideteoksia :D
  Yks vaan sanoi mulle, että kun facebook on niitä täynnä ja mä en ollut vielä nähnyt yhtään :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos♥ Eikö olekin? :)

   Meillä itseasiassa kukaan ei ole facebookin ihmeelliseen maailmaan eksynyt, vaikka välillä tuntuu että kaikki tapahtuu ja jaetaan juuri siellä :)

   Poista
 2. Tosi söpöjä! Tuota taideteosta katsoessa tulee mieleen, että siinä äiti-pöllö opastaa pienokaisiaan ja yksi on vähän ujona, toinen pikkuisen nolona ja kolmas vähän rehvakkaana! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos♥ Tuo ujo onkin jo nimetty useamman suulla Onniksi ja muutenkin tuossa orrella kuulemma istun minä lapsien kanssa :D Tellu vaan ei taida olla ihan samaa mieltä sillä hänellä olisi paljon hempeämmän väriset siivet :D

   Poista
 3. Voi miten söpöjä! <3 olenkin miettinyt mitä tammenterhoista voisi askarrella.. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö olekin?! Ja samaa ehdin miettiä itsekin, kun eskarilainen toi päivittäin taskut täynnä tuliaisiksi tammenterhoja :D Tonttuja tms. joulujuttuja ajattelin, mutta jouluunhan on vielä aikaa :)

   Poista