2. syyskuuta 2016

Jotain vanhaa, uutta ja keltaista

 Syksyn tultua katse kääntyy myös lapsen vaatekaappiin. Uskomatonta, mutta meidän pikkuruisella Onnilla on yhä käytössä samoja vaatteita kuin vuosi sitten! Myös viime talvinen toppahaalari menee ainakin alkutalven, joten en ole ajatuksia paljon talveen uhrannut etenkään, koska mitään pakko saada juttua ei uutuuksista ole vastaan tullut.
 Gugguun pipojakaan en ajatellut Onnille ostavani, kunnes kesken kauppareissun muistin erään Pikkutäryltä jemmassa olleen seuraavan koon haalarin. Enhän tietenkään kotiin tullessa haalarin väriä tarkastanut, vaan muistini varassa kuvittelin vaaleansinisen pipon olevan kuin luotu haalarin kanssa. Enkä kyllä nyt yhtään tiedä mitä ajattelin tilatessani Onnille nauhallisen pipon kun viime vuonnakin nauhaton toimi loistavasti.
 Pipon lisäksi Onnin vaatekaappi on täyttynyt keltaisella. Huononakin päivänä keltaiset vaatteet suorastaan syöksyvät Onnin päälle. Jos pojalta kysyttäisiin, kaiken pitäisikin olla keltaista. Onneksi tällä hetkellä väriä onkin ihan mukavasti saatavilla!

 1. Ihana takki 19,95€ Zarasta
2. Kiikaripaita 14,99€ KappAhl
3. Collarit 9,99€ H&M
4. Windfleece 59,90€ Polarn O. Pyret
5. Raitapaita 27,90€ Polarn O. Pyret

 Pirteää viikonloppua♥

10 kommenttia:

 1. Ihania keltaisia ihanuuksia! Itse onneksi kaukaa viisaana hankin jo viime kevään alesta toppahaalarin, toivon tässä vaan ettei ole liian iso kun neiti on kasvanut hitaanlaisesti. :D

  Rosa
  http://www.rosajaneponen.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on ollut myös yleensä tapana ostaa ulkovaatteet juuri alesta jemmaan ja isompien kohdalla aika hyvin kokojen kanssa olenkin osannut ennakoida. Onnin kanssa taas on käynyt juuri noin ettei hitaan kasvuvauhdin kanssa olekaan ollut sopiva kuin joskus paljon myöhemmin :D Viime talven alet harmillisesti tuli missattua ja vihdoin kuin havahduin ei sopivia kokoja oikein enää ollutkaan. Onneksi toppaa saa kuitenkin nyt syksylläkin edes pienellä alella kun vaan malttaa odottaa tarjouspäiviä yms. :)

   Poista
 2. Ihanan pirteitä keltaisia :)! Ja toi pipo on nätti. Mä mietin, että tilaisinko meillä Minille tuon vaaleansinisen vai sen mustikan värisen. Vai tilaisinko ollenkaan. Kun en oikeen kokoa osaa taas arpoa ja haalarikin on hakusessa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä olin ihan varma, että tilaan sen mustikansinisen. Nehän kuitenkin oli jo loppu ja toisaalta muistelin tuota haalariakin. En oikein ole vaaleansinisen ystävä pojille ollut (ärsytti kun kaikki toi lahjaksi tytölle vaaleanpunaista ja isommalle pojalle vaaleansinistä), mutta tuon pipon väri on kaunis. Muutenkin vaaleansinistä on pieninä annoksina jopa nyt Onnille tullut.

   Poista
  2. Nythän on se ennakkotilaus menossa vielä pari päivää. Mitä kokoa teillä Onnilla tämä pipo ja paljonko hänen päänympärys? :) Nämä tuntuu että koot vaihtelee kokoajan!

   Poista
  3. Tää Onnin pipo on kokoa xl ja on hieman kasvunvaraakin. Päänympärys oli viime mittauksella hieman alle 51cm. Ilman nauhoja olevasta oisin taas ottanut koon L.

   Poista
 3. Keltainen väri on kyllä yksi mun lemppareista, todella ihana ja pirtsakka! :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, keltainen on ihana väri! Se ei kyllä sovi omaan vaatekaappiini, mutta Onnille se on kuin tehty :)

   Poista
 4. Keltainen on ihana talvella kesken pimeää! Minun lempiväri pienenä oli myös keltainen. Minusta silloin piirrustus jossa ei ollut yhtään keltaista ei edes laskettu piirrustukseksi.. Hihii.. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Keltainen talven pimeydessä on kuin puuttuva aurinko :D Meillä tytöllä aivan kaiken piti olla pinkkiä ja isommalla pojalla punaista. Keltainen tuo loistavaa vaihtelua siis myös piirrustuksiin yms. lasten juttuihin :)

   Poista