23. syyskuuta 2016

Meidän viikko

 Loppukesästä kuvittelin kuinka arkirytmiin päästyämme pystyisin enemmän antamaan aikaa taas blogillekin. Ideoita tulee, menee ja unohtuu, mutta se aika puuttuu. Koska en pitkään aikaan ole kirjoitellut arkikuulumisia, tulee tässä nyt tämä viikko tiivistettynä.
♥ Lasten pikaflunssa onkin osoittautunut aikuisissa lähes lähtemättömäksi. Hetken olon luulee jo helpottavan, mutta seuraavana aamuna se onkin taas pahempi. Flunssan lisäksi sain taas todeta kuinka tyhmästä päästä saa kärsiä. Jos jonkin lääkeaineen käyttö on kielletty, niin sitähän ei viisaampi ottaisi laisinkaan, mutta itse ajattelin, ettei kai nyt yksi tähän hätään mitään haittaa. Ehkä ensi kerralla olen taas viisaampi!

♥ Kauniit syyspäivät ovat innoittaneet pyöräretkille, peltokävelyille ja muille liikkumishetkille. On hypitty lehtikasoissa, ihmetelty karvamatoja ja nähty peuroja pellolla.

♥ Viikko on täyttynyt omenoista. Mystisiä omenapusseja ilmaantuu ovemme pieleen ja eihän niitä voi hukkaankaan heittää! On siis tehty hilloja, kuivattuja omenoita, leivottu ja yritetty pitää tohtori kaukana syömällä useampi omppu päivässä.
♥ Onnin uhma on noussut uusille asteille. Tai sitten pojalla on vain oireet pahentuneet sillä kiukkua ja ruokahaluttomuutta tuntuu olevan päivästä toiseen. Olemmekin pyrkineet ulkoilemaan mahdollisimman paljon, koska ulkona poikaa ei kiukuta. Ainakaan jos olemme pellolla etsimässä eläinten jälkiä tai metsässä.

♥ Pikkutäry on useana iltana kaivannut kerhoon. Lähtee mielellään eskariin ja tykkää olla siellä kavereiden kanssa, mutta selvästi uusi arki väsyttää. Toisaalta kerhossakin ikävöidään heidän aurinkoa.

♥Nostettiin kasvimaasta satoa. Kylvimme keväällä pitkän rivin porkkanaa ja saimme jopa 3kpl :D Ettei ihan epätoivo olisi iskenyt kasvoi punajuuririvi sentään kokonaan minipunajuuriksi ja perunat niin hyvin, ettemme kaikkia vielä nostaneetkaan. Pikkutäry taas vietti eskarissa sadonkorjuupäivää ja kävi itse poimimassa metsästä puolukoita sekä sieniä.
♥ Olemme viettäneet miehen kanssa enemmän aikaa myös kaksin ottamalla vapaata pakollisista iltajutuista esim. rapujen maisteluun. Paperi- ja kotityöt yms. kyllä malttavat odottaa hetkisen! Pahin väsymyspiikki on varmasti poissa, sillä meillä on monen monta kivaa parisuhdeiltaa suunnitteilla syksylle mikäli lastenvahteja vaan saadaan. Ehkä me päästään vielä karkaamaan koko viikonlopuksi johonkin, mitä ei ole varmaan tapahtunutkaan ainakaan sitten poikien syntymän!

♥ Tellu ilmoitti haluavansa aloittaa jääkiekkoharrastuksen. Tyttö on kyllä aina luistelusta kovasti nauttinut, mutta katsotaan nyt mitä tälle innostukselle tehdään. Mielelläni annan lasten kokeilla heille mieluisia asioita, mutta aina ei kaikkeen vain aikataulut anna myöten. Pienempien unikin kun on erittäin tärkeää.

  Nyt olisikin viikonloppu edessä ja sehän tietää pojille harrastuspäivää. Lisäksi saamme sunnuntaina vieraita eli siivouspäivän lisäksi olisi leipomista tiedossa :) Josko sade pysyisi vielä sen aikaa poissa, että ehtisimme hakemaan sieniä piirakkaan!

 Millaisia suunnitelmia muilla on viikonlopulle? Entä mikä on tämän viikon kivoin juttunne?

2 kommenttia:

  1. Kiva kooste teidän viikosta - joskus on tosiaankin kiva kuulla tällaisia arkikuulumisia :D Meillä on kummallakin vanhemmilla ollut viime viikolla työtilaisuuksia myös iltaisin ja tuntui, että päivät vain vilisivät ohi. Kävimme myös kahtena iltana moikkaamassa kaveriperheitä, eli varsinaista perheaikaa emme kerenneet viettää. Erityisen ylpeä olen kuitenkin itsestäni siitä, että löysin kaiken tämän keskeltä aikaa käydä jumpassa ja kuntosalilla neljä kertaa! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vau, sinä se ehdit ja jaksat hurjasti kaikkea! Mä tykkään myös kuulla välillä arkikuulumisia, joten siksi päätin kertoa niistä itsekin :)

      Poista