5. syyskuuta 2016

Seuraavalla kerralla uskallan!

Itsetunto ja -luottamus vaikuttavat suuresti elämämme suuntaan. Kun ne lytätään alimpaan lattiarakoon, voi päivänvalo joskus tuntua mahdottomalle saavuttaa. Kuitenkin sieltä lattianraosta voi päästä pois, mutta tässäkin asiassa ahkeruus palkitaan.
 Ainakin oman kokemukseni kautta itsetuntoa on helpompi korjata.  Vaatii työtä oppia hyväksymään itsensä sellaisena kuin on, mutta mahdotonta se ei ole. Itselläni on kausia jolloin itsetunto on ihan ok, mutta liikaa myös niitä hetkiä jolloin mietin pääni puhki mitä muut ihmiset minusta ajattelevatkaan. Oikeasti onko sillä mitään merkitystä?

 Itseluottamukseni sitten onkin vielä melkoisen syvällä siellä lattianraossa. Kun päätin uskaltautua toteuttamaan Pienille potilaille-keräyskampanjaa, mietin paniikissa kenelle uskallan ideani esittää. Tiesin, ettei kukaan nyt varmasti asialle nauraisi, mutta pelkäsin haluaako kukaan lähteä kanssani ideaa oikeasti toteuttamaan. Nyt katsellessani suurella lämmöllä projektin saamaa vastaanottoa, en voi kuin nauraa peloilleni!
 Pienetkin onnistumiset ruokkivat itseluottamusta kasvamaan. Jos vielä joskus saan idean, en varmasti pelkää jakaa sitä muille. Eihän se maailmanloppu ole, ellei muut idean päälle ymmärtäisikään! Pelkäämisen sijaan en siis seuraavalla kerralla lähesty muutamaa varmasti hyvää tyyppiä, vaan uskaltaudun rohkeasti esittelemään ideaani heidän lisäksi laajemmallekin.

 Onneksi on jo olemassa rohkeita naisia, jotka pelkäämisen sijaan uskaltavat toimia. Kiitos Pienen pojan elämää ja Kommammaa, kun opetitte minua luottamaan itseeni taas hieman enemmän!

 Mukavaa viikkoa♥

4 kommenttia:

  1. Se keräys on valtavan hieno juttu :)! Olen todella iloinen, että otit ja teit siitä aloitteen. Kyllä luulen, että meitä kaikkia joskus jännittää uuteen lähteminen - mutta samalla haluan uskoa siihen, että pieni jännitys on hyvästä! Luulen, että sitä tekee asioita vähän paremmin pienessä jännityksessä <3<3<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos♥ Mullakin on hetkeni :D Mun mielestä uutta saa ja pitääkin silleen sopivasti jännittää. Jännitys tuo mukanaan kuitenkin sellaista omaa lisämaustetta ja tunnetta :)

      Poista