21. syyskuuta 2016

Syksyn viileneviin päiviin

 Päivisin olemme saaneet nauttia vielä ihanista ja melko lämpimistä syyspäivistä, mutta öisin ollaan jo lähellä pakkasta. Pian tulee siis aika, jolloin päivälläkin pitää kiinnittää pukeutumiseen entistä enemmän huomiota. Onnille mahtuu yhä viime syksyiset vaatteet, mutta ostin hänelle jo jotain uuttakin, kun mukavalla alella sattui löytymään.
 Tässä Name it:n Nitbeta-softshellhaalarissa on teddykankainen vuori. Tuohon ihanan pehmeään teddyyn Onni haalarissa jo kaupassa rakastuikin. Itse jännityksellä odotan kuinka pitkälle tällä haalarilla päästään. On varmasti hieman lämpimämpi kuin vanhempi haalari, mutta tuskin enää muutaman asteen pakkasilla tarkenee ainakaan ilman villakerrosta.
 Talvivarusteisiin täytyisi siis varmasti jo suunnata ajatuksia. Osa viime talvena käytössä olleista menee yhä lapsille ainakin alkutalven, mutta talvihan on pitkä. Mielellään nauttisin vielä näistä ihanista syyspäivistä ja unohtaisin koko pakkasen. Vilukissa kun tykkää ennemmin lämpimästä :D

 Jokos siellä ollaan talvivaatteita hankittu tai suunniteltu? Odottaako joku jo innokkaana talven tuloa?

4 kommenttia:

 1. Hiljalleen pitää kaivaa esille syys- ja talvivaatteita. Villukissa täälläkin nimittäin. Aamut ovat olleet jo varsin viileitä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aamut ovat kyllä jo olleet jopa järkyttävän kylmiä, vaikka usvan kanssa kovin kauniitakin :)

   Poista
 2. Kiva haalari! Juuri viikonloppuna testailtiin olemassa olevia haalareita ja tässä pohdin mistä hankkisin pojille kakkos-haalarit talveksi. Lisäksi pitäisi myös löytää sadetakki meidän vanhemmalle pojalle jostain.. :) eli kyllä sitä hankittavaa aina on!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos♥ Me ostettiin isommalle pojalle eskariin Rukan sadetakki vitosella tai sai kuopuskin oman mintun-värisen, kun niin halvalla olivat :D Mutta hankittavat ei kyllä taida koskaan loppua vaan aina listassa on jotain!

   Poista