3. toukokuuta 2016

Verkkapuku ja kiva puuhavinkki lapsille

 Tasan kerran elämässäni olen omalle lapselle verkkapuvun ostanut. Tellun ollessa korkeintaan kaksi sorruin ostamaan ihanan puvun. Sen jälkeen ei ole mitään niin kivaa ja ihanaa vastaan tullut, että olisin ostanut. Eihän meillä verkkareille hurjasti käyttöä edes ole. Ulkoiluvaatteissa kun ennemmin ostaa sitä tuulen ja vedenpitävää.

 Nyt ostin siis toisen kerran elämässäni lapselleni verkkapuvun. Kaikki lähti Pikkutärystä, joka tahtoi juuri samanlaiset verkkarit kuin iskällä on. Sitten kaupassa vastaan tulikin jotain hyvin Onnin mieleistä.
 Mustaa ja keltaista eli juuri niitä värejä, joista Onni niin kovasti tykkää. Onhan ne kaivinkoneenkin värit :D Tämä Adidaksen puku on kokoa 92 ja etenkin housut ovat vielä hieman pitkät pojalle, mutta onneksi lapsilla on tapana kasvaa. Sadekelillehän tämä puku ei tietenkään sovi, mutta onhan verkkarit kyllä hiekkalaatikkopuuhissa varsin kätevää materiaalia!

  Arvatkaapa miten kävi sen alkuperäisen suunnitelman?!  Pikkutäry jäi tietenkin ilman verkkareitaan! Koska pojalle ei vielä sopivan kokoisia Adidaksen pöksyjä löytynyt, käytiin kirjakaupassa nappaamassa aikaisemmin mainitsemani luontokirja. Samalla myyjä vinkkasi juuri saapuneesta puuhakirjasta.
 Tämä puuhakirja on siis oikeastaan lasten luontohavaintokirja, jonka sivuilla kuvien kohdalle laitetaan päivämäärä, paikka ja halutessa hieman muita havaintoja. Ihan pienillehän tämä ei sovi yksin, mutta voihan lapsi täyttää tätä yhdessä vanhemman kanssakin! Meillä Tellu hoiti kirjurin työt ja lapset yhdessä tekivät havaintoja :)

 Käyttääkö muut lapsilla vielä verkkareita? Entä tekevätkö muut lapsoset luontohavaintoja?

5 kommenttia:

 1. Meidän vanhemmalla pojalla oli jossain vaiheessa käytössä addun verkkarit - nyt taas ei ole vähään aikaan ollut - mutta pyöritään toki paljon collegehousussa mm. päiväkodissa :) Tuo luontohavaintokirja kuulostaa kyllä todella kivalta!! :D<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meilläkin kyllä collareissa lapset kotosalla kulkee, mutta verkkareita pojilla ei ole vissiin koskaan ollutkaan. Meidän lapset tykästyivät hurjasti tuohon kirjaan ja on varsin opettavainenkin sillä jokaisen kuvan kohdalla on pieni kuvaus tunnistettavasta :)

   Poista
 2. Mä en oo omille kans ostanut ikinä verkkareita :D Saatiin ööh kaks vuotta sitten ekat verkkarit isommalle ja käyttää niitä vieläkin. Vuosi sitten sai synttärilahjaksi verkkarit ja takin ja ne oli kyllä huippu hienot oikeesti :) Sellaset avengers joku supersankari juttu :) Harmi kun alkaa jäädä pieneksi.

  Mulla itsellä on mun veljen vanhat :D verkkarit. Juurikin Adidakset (lasten koossa) mitä käytän lenkkeillessä ja sotkuisissa hommissa. Ne on ihan parhaan malliset, lahkeissa resori. Mulle ne aikuisten koot on isoja ja ikinä ei lasten puolelta löydy mieleistä. Noi on tosi kivat mut kohta varmaan puhki käytetty :D :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nykyäänhän ei verkkareita oikein tahdo löytää. Viime vuonna mies etsi itselleen ja hänet suunnilleen naurettiin yhdestä liikkeestä pihalle todeten, ettei kukaan enää tänäpäivänä verkkareita käytä.

   Mullakin oli lasten puolen Adidakset :D Teininä saadut housut vaan olivat jo pari vuotta sitten entiset ja sen jälkeen en itsellenikään ole uusia ostanut.

   Poista
  2. No niinpä! Mä kans etsin miehelle kun tykkää lenkillä käyttää niin eihän niitä tahdo löytyä mistään. Collareihin on tyytyminen tai sit jotkut juoksutrikoot... :D Ehkei ihan meidän juttu noi trikoot.

   Adidaksella on kiva malli se hmm.. .no joo ku muistas.. joku missy? mut aika hintava verkkariks (about 80e housut) ja ei tahdo tosiaan niitäkään löytyy..

   Poista