11. toukokuuta 2016

10x joskus

 Joskus...

... sitä päässä pyörii hurjasti kaikkea ja sitten tulee niitä hetkiä jolloin siellä ei liiku yhtään mitään. Ei sitten millään, vaikka kuinka pitäisi.

 ...harmittaa, kuinka Onni on niin isin poika. Isin kanssa poika aina viihtyy niin mahtavasti, kun taas kaikki mitä äiti sanoo, aiheuttaa mutruhuulet ja kunnon itkupotkuraivarit. Onneksi on niitäkin hetkiä, jolloin vain äiti kelpaa♥

 ...meinaa iskeä paniikki kotiäitiydestä. Pitäisikö tässä oikeasti pärjätä Onnin täyttäessä 3, kun nytkin aina tili tyhjänä? Loppujen lopuksi se tili kuitenkin on aina samassa pisteessä ollut, tuloista riippumatta. Ehkä ne suuremmat tulot on vaan tuoneet enemmän hemmottelua arkeen.
...mietin millaista elämä olisi ilman lapsia? Näin kotiäitinä vuodesta toiseen olemisen jälkeen on vaikea kuvitella itseään uraihmiseksi. Mä olen perheihminen ja onnellisimmillani juurikin näin. Vaikea kuvitella siis millaista elämäni olisi?

...kuvittelen miltä lottovoitto tuntuisi. Mitä ihmettä sillä kaikella rahamäärällä muka tekisi? Uusi auto olisi kyllä kiva ja helpottaisihan se raha elämää. Olisinko silti onnellisempi lottovoittajana? Tuskinpa vain!

...itken ikävästä. On hetkiä jolloin kaipaisin neuvoja tai tukea myös muilta kun mieheltäni. Ellei miestä ja lapsia olisi, olisin periaatteessa ihan yksin ajatusteni ja ongelmieni kanssa. Onneksi on muistot rakkaista, vaikka joskus se muisteleminenkin tuo ne kyyneleet.
...olisi mukava saada kukoistava puutarha. Poikien syntymän jälkeen puutarhassa on kukoistanut lähinnä rikkaruohot. Kasvimaallakin kasvu on ollut hieman nihkeää, kun se kylväminen on mennyt turhan myöhäiseksi. Ehkä tänä kesänä saadaan vihdoin parannusta asiaan?

...haluaisin karata miehen kanssa kahdestaan johonkin. En edes muista milloin olisimme missään olleet ilman yhtä tai useampaa häntää perässä! Ja meidänhän ei ikinä pitänyt jumittua pelkästään lasten kanssa kotiin :D Paljonpa sitä nuorena tiesi!

...tekisi mieli salaa kadottaa miehen lempikotivaatteita. Eikö sitä voisi kaupasta hakea uusia kymmeneen kertaan maalatun ja reikiä täyteen hitsatun vaatteen tilalle? Tai eikö niitä voisi vaan käyttää remppahommissa?

...tulee vielä se aika jolloin ikkunanpesu ei ole turhaa ja tavarat pysyvät paikoillaan. Vaikka siivoamisen aikana selkäni takana tapahtuva pyörremyrsky joskus saa pinnan kiristymään, on ne pyörremyrskyt silti rakkaita♥

  Mukavaa loppuviikkoa!

2 kommenttia:

  1. Hauska postaus! :) On se jännää miten jotkut asiat mietityttää päivästä toiseen <3 Ja mulla on kyllä ihan samat ajatukset noista meidän isi-ihmisen kotivaatteista.. Hahaa..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lohduttavaa, että muuallakin on kotivaateongelmaa :D Onneksi nuo vaatteet sentään ovat käytössä vain kotona, mutta joskus tuntuu senkiin olevan liikaa.

      Poista