10. toukokuuta 2016

Perushupparin helppo muodonmuutos

 Ilmojen lämmetessä meidän perheen voisi sanoa muuttavan ulos. Ulkona on niin hurjasti kaikkea kivaa puuhaa ja ruokakin maistuu siellä paljon paremmalle. Grilli ja savustin takaavat sen, ettei ruokaa tarvitse edes aina käydä sisällä tekemässä. Isommat lapset nukkuvat kesällä ulkona jopa öitä, mutta me vanhemmat taidetaan siinä olla vielä hieman mukavuudenhaluisia :D
 Vaikka ulkona kivaa onkin ja tekemistä riittää, kaipaa sitä itselleen sadepäiviin tai illan rauhoittumisiin joskus jotain pientä kivaa sisäpuuhaakin. Muutama tällainen nopea ja helppo projekti on odottanut toteutustaan hyvin pitkään ja auringon lisääntyessä päätin ottaa ne kaipaamikseni sisäpuuhiksi. Ensimmäisenä puuhana Pikkutäryn huppari sai uuden ilmeen.
  Varmasti jo vuosi sitten Pikkutäry löysi kaupasta mielestään upean, muutaman euron maksavan silityskuvan. Hän halusi ne lempihousuihinsa, mutta kiitos laiskan äidin nuo housut ovat jo jääneet pieniksi. Onneksi nokkela poikani tokaisi, että laitetaan kuva sitten tylsään huppariin.
 Musta huppari muuttuikin hetkessä pojan lemppariksi. Muodonmuutokseen ei mennyt aikaa kuin pari hassua minuuttia, joten mietinpä vain, miksen aikaisemmin saanut kuvaa silitettyä? Kun univelkaa kertyy yöstä ja vuodesta toiseen, voi helppo ja yksinkertainenkin asia tuntua aivan liian raskaalle. Onneksi näköjään hiljalleen askel kerrallaan mennään jo kohti parempaa jaksamista.

 Energistä iltaa♥

4 kommenttia:

 1. Tää onkin kätevä ja helppo juttu! :D Mä olen myös huomannut, että kauppoihin on tullut paljon tällaisia merkkejä myyntiin.. Täähän on siis varsin trendikästä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää on kyllä tosi helppo! Nyt valikoimat on kyllä munkin mielestä kasvaneet siitä mitä ne oli, kun Pikkutäry omansa löysi, eli jokaiselle on varmasti mieleinen kuva saatavilla :)

   Poista
 2. Mä oon kans miettinyt noit silityskuvia :)! Farkkutakkiin ois kivat (kun ois se takki :D)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nää on niin helppoja, ettei enää kannata miettiä vaan alkaa innolla silityspuuhiin :D

   Poista