19. toukokuuta 2016

18x jatka lausetta

 Sain eilen poikkeuksellisesti viettää aikaa yksin kotona. Oli kerrankin mukavaa tehdä hommia ihan omassa rauhassa, mutta päätin silti olla väsyttämättä itseäni ihan kokonaan. Niinpä raskaiden puuhien vastapainoksi kirjoittelin blogin luonnoksiin muutaman jutun ja päätin vielä ajankuluksi vastailla blogeissa kiertelevään 18x jatka lausetta-juttuun. Tässä siis vastaukseni.

 En ymmärrä...  Mistä ihmeestä lapset ammentavat luovuutensa? Tiedän, että luovuutta voi kyllä aikuisenakin kehittää, mutta lapsilta se kaikki tulee vaan niin mahtavan luonnollisesti.

Seuraavaksi ajattelin... Tehdä lämpöisiä voileipiä. Ne on Pikkutäryn suurta herkkua :)
Viimeaikoina...   Olen ollut selvästi energisempi. En muista milloin viimeksi olisin ollut yhtä ahkerana ilman voimien loppumisen aiheuttamia itkukohtauksia.

En osaa päättää... Yhtään mitään! Ainakin välillä tuntuu sille, kun jahkailee ties kuinka monen asian tai hankinnan kanssa :D

Muistan ikuisesti... Hääpäivämme aamun kommellukset ja lasten syntymät.

Päivän paras juttu... Kaksi suloista poikaa tuhisemassa kilpaa välissämme. Joskus lähes lattialle tippuessa väliin tulijat voivat ärsyttää, mutta kuinka vähän aikaa he oikeasti väliin edes pyrkivät?! Pian tulee se aika, jolloin heitä siihen vielä kaipaisi.
Noloa myöntää, mutta... Olen todellinen mämmikoura. Kaupassakin maito- ja rahkapurkit sen kun lentelee.

Viikko sitten... Oli keskiviikko. Muuta en juuri nyt muistakaan :D

 Kaikista pahinta on... Menettää itselle rakas ihminen.

 Salainen taitoni on... Menisköhän tää puutöiden puolelle. Miehen ainakin yllätin pajupillillä ja muutamalla muulla puisella projektilla.
Jos saisin yhden toiveen se olisi... Rakkautta koko perheellemme elämän loppuun asti.

 Minulla on pakkomielle... Vetää peitto korviin asti. Siis myös kesähelteillä ja tietysti valittaa, kun on niiiiiiin kuuma :D

 Söin tänään... Peruskotiruokaa ja saatoinpa kahvin kanssa herkutella parilla suklaanapillakin.

 Ärsyttävintä on... Myöhästyminen. Ärsyttää myöhästyä ja ärsyttää odotella myöhästyjää.
Tekisi mieli... Lähteä lomalle. Tai edes mökille.

 Minusta on söpöä... Kun Onni käpertyy syliini, ottaa poskistani kiinni ja hymyssä suin nauraen nyrpistää nenäänsä nenääni vasten.

 Hävetti... Useamman kerran lasten kanssa ihmisten ilmoilla. Ei siksi, että lapsissani olisi vikaa vaan siksi, että he ovat liian vikkeliä suustaan.

Olenko ainoa, jonka mielestä... Kesä ilman superhelteitä voisi kestää ainakin tuplaten kauemmin?

6 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Niin ovat ja kaiken lisäksi ihanan helppoja ja muokattavissa olevia :)

   Poista
 2. Tää on kyllä hauska postaus! :D Ja minäkin vedän peiton korviin asti. Kesällä joudun tekemään saman, mutta jossain vaiheessa tulee niin kuuma että pidän vaan lakanaa.. Hahaa.. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä aina ensin yritän kesällä tiputtaa vaivihkaa extra-lämpimän peittoni lattialle ja varastaa miehen oman peiton :D Lopulta on kyllä luovuttava siitäkin ja siirryttävä pelkkään lakanaan ettei olo ole kuin saunassa.

   Poista
 3. Unohtui kommentoida, kun tämän puhelimesta luin :)! Kivoja juttuja :) Mä nukun kans kesälläkin peittojen (jep, monikossa :D) kanssa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä nuorin on kans aina peittojen alla, vaikka kuinka kuuma ois :D Ilkeä äiti vaan salaa vaihtaa helteillä peiton harsoon.

   Poista