2. toukokuuta 2016

Arvonta suoritettu

 Vapun jäljiltä saimme palata arkeen ihanan lämpimässä säässä. Nyt siis ulkoillaan ja nautitaan lämmöstä aurinkorasvaa kuitenkaan unohtamatta. Hammaskeijun monimakupakkauksen arvonta suoritettiinkin juuri ulkosalla.
 Onni oli taas vauhdissa eikä äiti meinannut pysyä kameralla perässä. Poika juoksi kulho kädessä keskelle siivoamista odottavaa kukkapenkkiä, parkkeerasi itsensä kukkien viereen, otti yhden lapun ja juoksi pois :D Mitä sitä sen enempää asiaa vitkuttamaan! Vauhdista huolimatta voittajasta ei ole kuitenkaan epäselvyyttä.
 Onnea Terhi J.! Sinulle lähtee sähköpostia aivan pian. Muille suosittelen hammasnamien tilaamista Hammaskeijun verkkokaupasta, jossa on nyt uutena tuotteena Luomu duo-pakkaus tietysti kotiin kannettuna :) Loppuun vielä kiitokset kaikille osallistujille ja tervetuloa uusille lukijoille! Eiköhän teidän iloksenne taas jotain kivaa keksitä viimeistään 60. virallisen lukijan kohdalla :)

 Aurinkoista viikkoa kaikille!

2 kommenttia:

  1. Ihanaa kun te aina jaksatte kirjoitella kaikkien nimet lappuihin :D Hihii..! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tää on lapsista aina niin hurjan hauskaa puuhaa :D Ehkä laiskuus iskisi jos satoja lappuja joutuisi kirjoittelemaan, mutta vielä ei ole käsi päässyt väsymään :)

      Poista