7. toukokuuta 2016

Kevyemmät kenkulit

 Mukavaa lauantai-iltaa! Tänne on eksynyt kiirus ja ihana sää on taannut sen, ettei koneelle juuri ole kotona ollessa halunnut. Lämpöaalto pääsi taas yllättämään tämän äidin, mutta en todellakaan valita! Jemmojen kaivelu on kuitenkin jäänyt vähiin, joten päätin pelastaa Onnin pikkuiset varpaat paahtumiselta ja napata lennosta pojalle hieman kevyemmät kengät.
 Meillä on jo useana vuonna ollut Cientoja ja jossain jemma-nimisessä paikassa pitäisi Onnille löytyä Pikkutäryn vanhat farkunsinisetkin. Nyt jouduttiin kaupassa valitsemaan erimallisen ruskean ja tämän sinisen välillä. Onni rakastaa värejä, joten äidin toivoma vaihtelu jäi kauppaan. Ehkä tämä malli myös tuntui pojasta paremmalle, sillä ruskea sai aikaan yllättäen pienen kohtauksen.
 Seuraavaksi pitäisi lähteä ihan ajatuksen kanssa koko lapsilaumalle sandaaleja ostamaan. Vai kestäisiköhän tämä lämpöaalto niin kauan, että kannattaisi tilailla netistä? Blogissa taas seuraavaksi onkin tulossa miehen kirjoittama äitienpäiväpostaus. Siis mikäli saan hänet uhkailtua ja kiristettyä sellaisen tekemään :D Kerran jo on luvannut, mutta ei ole tekstiä syntynyt.
 Mukavaa viikonlopun jatkoa♥

2 kommenttia:

  1. Meilläkin viime viikolla tuli sellainen olo - että onko kesä tosiaankin täällä! Äkkiä kavoimme esille sandaalit ja kevyemmät lenkkarit! Ai että! Jee!! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivottavasti kesä tuli jäädäkseen☀️ On nää kelit vaan niin ihania!

      Poista