12. kesäkuuta 2016

Suurien tunteiden loppuviikko

 Vihdoin ehdin taas bloginkin pariin! Meillä loppuviikko onkin ollut toiminnantäyteinen ja sisältänyt monenlaisia tunteita. Aivan kaikki ei todellakaan ollut suunniteltua, mutta kokonaisuudessaan aivan mahtava viikko taas takana!
 Kuinkahan moni vanhempi tietää sen tunteen, kun lapsen rakasta lelua ei löydy sitten mistään? Meillä Onni hukkasi hänen rakkaan hiirensä. Etsittiin sitä ensin koko torstai-ilta ja perjantaina käytiin vielä perusteellisesti kaikki paikat sisällä ja ulkona läpi. Tuntui kuin hiiri olisi ottanut jalat alleen ja kadonnut koko maailmasta. Yritettiin miettiä maailmaan pian 3-vuotiaan lailla ja katsella Onnin korkeudelta mielenkiintoiselta näyttäviä paikkoja. Pähkäiltiin missä olimme liikkuneet ja missä hiiri on ollut mukana, mutta hiiri vain pysyi piilossa ja talo siistiytyi. Lopulta jo luovuttaneina tutkimme vielä venetraileria sekä venettä. Sieltä veneen luota hyvin peiteltynä hiiri lopulta löytyi. Olisi tahtonut rontti viikonlopuksi mökille :D
 Mökille emme valitettavasti vieläkään ehtineet, sillä meillä juhlittiin ensimmäinen erä Pikkutäryn synttäreistä. Vilinää riitti talon ja pihankin täydeltä aina puolestapäivästä lähes iltayhdeksään ja kyllä olikin takki ihan tyhjä! Sankari oli toivonut mansikka-raparperikakkua ja taidan tehdä toisiin juhliin samanlaisen sillä puolet perheestä jäi ilman kakkua, kun normaalisti mitoitan sen riittävyyden reiluksi ja sitä kakkua urakoidaan vielä juhlien jälkeenkin. Harmi kun mies ei napannut enempää blogiin kuvia, mutta alkuviikosta on kyllä tulossa eräs kesä- tai lastenjuhlien koristeluvinkki ;) 

 Eilisen iloisten tunnelmien jälkeen saimmekin heti aamusta kuulla surullisia uutisia joita ei heti meinannut käsittääkään, vaikkei kyse meille niin kovin läheisestä ihmisestä ollutkaan. Pienellä paikkakunnalla kuitenkin suunnilleen samaa ikäluokkaa olevat tuntee edes jollakin tasolla. Hetken ajatuksia keräiltyämme lähdimme mummolaan auttamaan pihatöissä ja jouduimmekin korjaamaan vesivahinkoa. Koko loppuviikkoon mahtui siis paljon erilaisia suuria tunteita; epätoivoa, onnea, rakkautta, iloa, surua, helpottuneisuutta jne. Elämää täynnä oleva viikonloppu siis :)

 Mitäs muiden viikonloppuun kuului? 

12 kommenttia:

 1. Hyvä että hiirulainen löytyi <3

  Juuri tänään muistelin sitä kun Navan pupu hukkui muutama vuosi sitten.

  Meidän viikonloppu meni mukavasti grillaillessa luonnossa ja tänään nauttien lähikuntien nähtävyyksistä:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näihin rakkaisiin leluihin pitäis saada jotkut jäljittimet niin pääsis vanhemmat helpommalla :D Teillähän on ollut kivan oloinen viikonloppu!

   Poista
 2. Oi, teillä on ollut tapahtumarikas viikonloppu! <3 Meillä on kerrankin melkoisen rento viikonloppu takana, kalastettu mato-ongella, katettu kesän ensimmäinen kunnollinen kalapöytä, saunottu, askarreltu puuveneitä ja istuttu tuntitolkulla paljussa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi tuollaista rentoa viikonloppua oiskin ihana päästä viettämään! Meillä synttärisankari juuri kummilleen valitteli, ettei ole kalaankaan päässyt. Josko kummi sitten vaikka lomallaan hieman auttelisi :D Ja kunnollinen kalapöytä sai mahani murisemaan! Vaikka me juuri savustettiin lohta, niin kalapuoli on sellainen mun suuri herkku jota voisin syödä ihan rajattomasti :)

   Poista
 3. Ihana juttu että rakas hiiri löytyi.♥ On se lapselle kova paikka kun se tärkeä lelu on hukassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä ainakaan uni ei tule, ellei ne rakkaimmat kaverit ole kainalossa. Onnille ei siis riitä yksi vaan hänellä on sänky täynnä ja jokaisella millintarkka oma paikkansa. Ihan niin kuin Tellullakin :D

   Poista
 4. Meillä on myös välillä etsitty niitä rakkaimpia unileluja kissojen ja koirien kanssa :)

  Teillä on ollut vaihteluntäyteinen viikonloppu :)

  Me nautittiin ulkoilusta ja eilen jopa auringostakin :)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tääläkin paistoi aurinko ja juhlissakin lapset kyllä tarkenivat ulkona, mutta me aikuiset olisimme kaivanneet lisää lämpöä. Tai sitten meidän aikuistenkin olisi pitänyt vaan juosta koko ajan :D

   Poista
 5. Meidän tytöillä ei ole (ainakaan vielä) sellaista kummempaa maskottia, tai no ehkä Ainu-pupu mutta ei esikoinen sitäkään ole mukana kannellut. Jos tulee sellainen tilanne että alkaa kiintymään, pitää varmaan pistää joku gps-paikannin että varmasti kadotessa löytyy! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo suosittelen! Sen verran monta kertaa meidän lasten lemppareita on epätoivoisina etsitty :D

   Poista
 6. Kuulostaa vauhdikkaalta viikonlopulta! Hyvä että kaveri lopulta löytyi! Tuo mansikka-raparperikakku jäi mietityttämään - tuleehan siitä ohje blogiin? Mäkin haluan tehdä superhyvin kaupaksi menevää kakkua! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En itse ole vielä päässyt kakkua maistamaan, mutta jos seuraavasta saan palasen ja se on oikeasti hyvää niin lupaan viimeistään juhannukseksi ohjeen laittaa :)

   Poista