17. kesäkuuta 2016

Kysy, me vastaamme!

 Vielä muutama hulinapäivä edessä ja sitten pitäisi päästä jo rauhoittumaan normaaliin kesärytmiin. Vaikka hulinat, juhlat ja muut menot ovatkin hurjan kivoja, kaipaan kieltämättä jo sitä kiireetöntä kesää, jossa voi mennä kellon sijasta tunteen ja säätilan mukaan, käpertyä sadesäällä sohvan nurkkaan lukemaan yhdessä lasten kanssa kirjaa tai lähteä eväsretkelle uuteen jännittävään paikkaan.
 Koska kiire vaivaa yhä, pää on täynnä räkää ja ajatus ei ideoista huolimatta kulje, päätin antaa teille mahdollisuuden kysyä mieltä askarruttavia kysymyksiä. Kysyä siis saa ihan mitä vaan minulta, lapsilta tai jopa mieheltä. Lupaamme vastata jotain kaikkiin kysymyksiin, mutta tietty yksityisyyden raja on silti olemassa.

 Mitä olet aina halunnut meistä tietää? Mikä on blogia lukiessasi askarruttanut? Kysyä saa ihan mitä vain koko loppuviikon maanantaihin 20.6 asti ja yritämme antaa vastaukset vielä ennen juhannuksen viettoon kirmaamistamme :)

4 kommenttia:

 1. Meidän pojilla alkoi kesäloma tänään! Eli hulinat siirtyivät vain kotiin.. rauhassahan ei varmaan koskaan saa olla! Hahaa.. :)

  Oi mistä aloittaisin: Mitä aiotte kokkailla tänä kesänä? Onko teillä kesäprojekteja? Katsellaanko teillä telkkaria ja jos niin mitä? Jos saisitte valita yhden matkustuskohteen kesäksi, mikä se olisi? Onko teillä jotain perheen yhteistä harrastusta tai lempipuuhaa? Mitkä ovat teidän nukkumarjärjestykset - onko lapsilla esim. omat huoneet? Nojoo.. ehkä lopetan tähän! Hihii.. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa lomaa♥ Mulle se loma on sitä, ettei tarvitse kellon kanssa heräillä. Hulinaa, kun kotona riittää ihan vakiona :D Ja kiitos mukavasta kysymystulvasta♥ Tekisi mieli alkaa vastailemaan jo nyt :D

   Poista
 2. Millaista elämänne on viiden vuoden kuluttua? Mistä haaveilet? Mikä on lempiruokanne, sellainen josta kaikki tykkää? Asia jota teette yhdessä? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos mukavista kysymyksistä♥ Näissä riittääkin pohdittavaa :)

   Poista