27. kesäkuuta 2016

Hei hei juhannus

 Kylläpä se juhannus hurahti taas vauhdilla! Näin jälkikäteen en voi kuin kiitellä voimiani vienyttä flunssaa, sillä vesirokko otti, aivan kuten hieman osattiin arvaillakin, uuden uhrin perheessämme. Jos olisimme mökille lähteneet, olisi potilaalla varmasti ollut kurjaa muiden uidessa ja tehdessä muita kivoja kesäjuttuja. Kotona ollessa meno on siis osittain ollut kovinkin rauhallista, mutta kaikki ovat kuitenkin nauttineet keskikesän lämmöstä. Tuli myös lomailtua niin tehokkaasti, ettei kuvia juurikaan muistoksi tullut.
  Vaikka näillä helteillä mökkijuhannus olisi ollut unelma, olemme viihtyneet  hurjan hyvin. Aattona vesisade hieman latisti tunnelmaa, mutta saatiin kuitenkin illalla grillattua ja katseltiin kiikareiden kanssa kokkoakin ihan omasta ikkunasta itikka-armeijan inistessä lasin toisella puolella.
 Aattoa lukuun ottamatta juhannus vietettiinkin ulkona ja kuumimman ajan lapset lepäsivät leikkimökkiin tekemässään pesässä lukien tai varjossa välipalaa mutustellen. Grillailtiin, savustettiin kalaa, syötiin mansikkakakkua ja paljon mansikoita. Pelailtiin ulkopelejä, naurettiin, halailtiin, saatiin uskaliaita vieraita ja nautittiin kauniista säästä sekä hyvästä seurasta. Aika pitkälti siis juhannus kotona meni kuten alkujaan oltiin ajateltukin. Myös potilaalla oli hurjan kivaa ja ilman näppyjä häntä ei sairaaksi olisi uskonutkaan! Ensi vuonna kuitenkin toivottavasti ollaan taas mökillä nauttimassa tutusta kylmästä ja sateisesta keskikesän juhlasta :D
 Kuinkas muiden juhannus sujui?
2 kommenttia:

  1. No voi vitsit! Typerä vesirokko! Mutta onneksi saitte kuitenkin nauttia juhannuksesta kotona.. :) Me olemme viettäneet nyt pian viikon verran mökillä ja juhannusta juhlittiin oikein suurella ystäväporukalla. Syötiin, saunottiin, uitiin ja sytytettiin kokko! Ihanaa oli, mutta nyt kaipaamme jo takaisin kaupunkiin.. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Samaa meillä on lapsetkin toistelleet, mutta onneksi vesirokon sairastaa yleensä vaan kerran elämässä! Nyt onkin ollut ihanat mökkeilykelit! Me täällä kovasti jo mökille kaivattaisiin sillä tätä menoa kesä loppuu ennen kuin ehditään ja päästään kertaakaan siellä käymään.

      Poista