13. tammikuuta 2016

Tapaus pilvihousut

 Onni ei mielellään lumikolan löytymisen jälkeen ole kaupoille lähtenyt. Hän haluaisi vain olla ulkona kolansa kanssa. Tellu tarvitsi kuitenkin uudet luistimet ja viikonloppuna lähdimme koko perheen voimin niitä etsimään ja pikaisesti hieman alennusmyyntejä samalla katselemaan.

 H&M:llä oli samaan aikaan eräs puolituttu vauvapuolen alerekkejä selailemassa. Vaihdettiin siinä tutkimisen lomassa muutama sana ennen kuin mä tein jotain järkyttävää. Valitsin Onnille tyttöjen housut! Vähän aikaa minua tuijotettuaan tämä puolituttu kysyi kovaan ääneen: Tajuuks et ne on tyttöjen? Ööö niin, entä sitten? Enkö mä voi ostaa vauvapuolelta tyttöjen vaatteita vai pitääkö tytöillekin viedä lahjaksi poikamaista?
 En kyllä oikeasti näitä pilvihousuja ole lahjaksi viemässä vaan ihan Onnille ne ostin. Onni rakastaa pehmeää, taivasta, tähtiä, pilviä jne. Näin siis nämä housut Onnimaisina ja kovasti poika niihin tykästyikin.

 Mitä mieltä te olette? Onko nuo pilvihousut liian tyttömäiset pojalle? Järkytänkö poikani miehisyyttä pukemalla hänelle nämä tyttöjen puolen housut?

3 kommenttia:

 1. Oi apua - hahaa ! Minusta ei ole ollenkaan mitenkään tyttöjen housut. :D Jos ne olisi pinkit ja siinä olisi hame ympärillä niin ehkä. Ja kuule, jos polvet menee rikki niin paikkaat ne vaikka punaisella lentsikkapaikalla.. :D Meidän pojilla onkin jopa vaaleanpunaisia paitoja välillä (vaikka tiedän, että ne järkyttää joitakin vähän konservatiivisempia yksilöitä..)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä hetken aikaa varmaan siinä hölmön näköisenä seisoin silmät lautasina ennen kuin sisäistin tuon tyypin kysymyksen :D En vaan millään ymmärrä mikä näistä tyttöjen housut tekee!?! Se että oli tyttöjen puolella, vaiko neulos vai kapeampi malli? En olisi housuja tosiaankaan Pikkutärylle ostanut, koska ne ei olisi olleet hänen näköiset. Nämä housut on täydellisen onnimaiset ilman rusetteja (nekin saattaa saada siististi irti), kukkia ja prinsessan hörhelöitä.

   Poista
  2. En kyllä hoksais tyttöjen housuiksi :D hienot! Mähän ostin hmltä aikoinaan nalletakin isommalle ja ratkoin siitä vaan rusetin korvasta irti. Ollu molempien poikien lemppari :)

   Ja Minillä oli vauvana hm sininen hihaton polka dot body, oli nätti :)

   Poista