28. tammikuuta 2016

Äiti ja poika samistelee

 Alekausi alkaa olemaan jo ohitse. Yleensä olen pyrkinyt täyttämään vaatevarastoja juuri alesta, mutta nyt on ostelut jääneet normaalia vähemmälle. Ei ole innostanut edes etsiä toppaa ensi talveen, eikä sopivalla hinnalla sopivaa kokoa ole itsestäänkään vastaan tullut. Täysin ilman aleostoksia en sentään ole selvinnyt, mutta tällä kertaa tarkoitukseni ei ole esitellä kuin tämä samistelupari :)
Joulun jälkeen tilasin Isla&Elyaksen alesta Onnille Papun Naava-housut. Housujen kotiuduttua ajattelin kaipaavani itsekin vastaavanlaisia mukavia kotihousuja. Sattumalta muutamaa päivää myöhemmin näin aikuisten housut puolella hinnalla enkä voinut vastustaa kiusausta. Onnin housut ovat vielä hieman reilut ja omanikin ovat pätkälle aavistuksen liian pitkät. Ihanat nämä kuitenkin on päällä eli mukavia kotipäiviä vielä paljon tiedossa :)

 Nyt imetyksen loputtua pitäisi kyllä alkaa uusimaan muutenkin omaa vaatekaappia. Housupuoli on pitkään kaivannut täydennystä ja paitojen kauluksia on eräs pienimies hyvin taidokkaasti venytellyt. Paniikki alkaa iskemään heti jos johonkin kauppaa kummallisempaan pitäisi lähteä. Ehkä lasten kevätvaatetuksen kuntoon laittamisen jälkeen, olisikin hyvää aikaa hemmotella vain itseään!

4 kommenttia:

 1. Papun vaatteet on just kivoja.. :) me ollaan kans oltu vähän huonoja ale-shoppaajia. Noh, pitää tehdä muita löytöjä myöhemmin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mekin tykätään hurjasti Papun vaatteista :) Nykyäänhän tuntuu olevan jos jonkinlaisia löytö- ja alennuspäiviä joista saa uutuuksiakin pienellä alella :)

   Poista
 2. Tosi makeen näköiset! Ihan uusi merkki mulle tämä Papu :D Pitääkin googlettaa vähän!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kotimaista suunnittelua ja hyvää laatua eli suosittelen ja nyt tosiaan saa vieläpä hyvällä alella monesta paikasta :D

   Poista