1. elokuuta 2016

Elokuussa

  Vietimme kesän viimeisen kokonaan vapaan viikonlopun nauttien yhdessäolosta mökillä. Nyt onkin aika jo toivottaa elokuu tervetulleeksi. Tässä kuussa kalenterissa on normaalia enemmän merkintöjä ja luvassa on paljon ikimuistoisia päiviä.
  Elokuussa:
♥ Juhlitaan 3-vuotiasta Onnia
♥ Nautitaan kauniista päivistä
♥Tehdään koko perheen päiväretkiä joihinkin kivoihin kohteisiin
♥Saadaan kummityttö yökylään
♥ Panikoidun ehkä hieman lisää kotiin jäämisestä, vaikka tiedänkin miehen olevan 100% samaa mieltä ja päätöksen olleen myös Onnin kannalta paras.
♥ Pikkutäry aloittaa eskarin, jonka seurauksena saan panikoitua myös ajan kulumisesta
♥ Juhlitaan monen niin pienen kuin vanhemmankin ystävän synttäreitä, järjestetään hieman polttareita ja ihan vähän kylätapahtumaa kanssa.
♥ Retkeillään metsässä ja nautitaan tuoreista mustikoista sekä löydetään ehkä sieniäkin.
♥ Toivotaan Onnin viihtyvän kerhossa
♥ Pyörin kotona ihmeissäni, kun siellä yllättäen onkin hiljaista ja mulla muutama tunti omaa aikaa joka viikko.
 Meidän elokuu on siis suurien muutosten ja juhlan aikaa. Kuukausi, jolloin tankkaamme vielä aurinkoa, yhdessäoloa ja läheisyyttä. Nautitaan niistä arjen pienistäkin hetkistä ja ehkä hieman suunnitellaan jo syksyn ohjelmaakin. Vaikka loma loppuukin, ei elokuu ole lainkaan pöllömpi kuu!

 Mitä teidän elokuu tuo tullessaan?

2 kommenttia:

  1. Oih! Teillä tapahtuu paljon kaikkea jännää tässä kuussa. :) Minä järjestän myös yhdet polttarit ja olen myöhemmin vielä kaasona häissä elokuun lopulla. Edistämme meidän rakennusprojektia vähän lisää, palaamme täysimittaiseen arkeen kun lapsetkin taas menevät mummolasta päiväkotiin. Kaikkea kivaa siis <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kesä on ihanaa aikaa, mutta on se mukava joskus palata arkeenkin :) Myös tällaisen juhlaputken jälkeen se kiireetön perusviikonloppukin voi olla hyvinkin ihana, vaikka etenkin harvemmin juhlittavat polttarit ja etenkin häät on kyllä hurjan kivoja juttuja! Kunhan vaan vielä löytäisi jotain päällelaitettavaa :D

      Poista