11. elokuuta 2016

Virallisesti eskarilainen

 Tänään koitti se kauan odotettu aamu, jolloin Pikkutärystä tuli virallisesti eskarilainen. Mietin mielessäni kuinka hieman ujo poika tulee pärjäämään, mutta taas tuli todistettua tämän muutoksen olevan äidille rankempaa. Aamulla nimittäin poika jo hyvissä ajoin odotteli taksia ja taksin kurvatessa pihaan huikkasi iloisena "Meikäpoika menee nyt, moikka". Kaatosateessa vain äidin silmät kostuivat eikä se ollut sateen syytä. Mun pieni poikani onkin jo niin iso♥
 Eskaripäivä oli ilmeisesti mennyt mukavasti, sillä taksin tuodessa lapsia kotiin ovelta kuului "En jääny edes jälki-istuntoon vaan olin ihan kiltti ja kivaa oli". Tarkemmin päivän kulusta kertoneena sain kuulla, ettei Pikkutäry päässyt istumaan parhaan kaverinsa viereen, pojat olivat pelanneet kovasti jalkapalloa ja eskarissa sai tänään leikkiä paljon. Siinä missä Tellu aina kehuu koulun ruokia, on Pikkutäryn mielestä äidin ruoka parempaa, mutta kokki oli tehnyt hänelle ihan omia sämpylöitä. En tiedä onko keittäjä sämpylöitä todellisuudessa itse tehnyt, mutta ruuan valmistuessa pienessä kyläkoulun keittiössä mikään mahdottomuuskaan se ei ole.

 Illalla meillä jo kovasti odotettiin uutta päivää ja huomisia leikkejä kavereiden kanssa. Pojilla varmaan vauhtia riittääkin, kun ovat kaikki tuttuja jo monen vuoden ajalta. Toivottavasti tämä vuosi sujuisi yhtä mukavasti kuin alkoikin :) Eskarialoituksen ainoan miinuksen huomasin nyt illalla eskariinlähtökuvia koneelle laittaessani. Kaikki kuvat ovat ruudulla epäselviä! Ehkä täytyy huijata omaa muistia hieman ja napata siis aamulla uudet kuvat :D

 Kuinkas muilla eskarilaisilla ensimmäinen päivä sujui?

4 kommenttia:

 1. Yyyyh.. <3<3<3 Meillä on tuo edessä vuoden päästä! Kivaa että oli mennyt hyvin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen varaamaan ison nenäliinapaketin :D Tänään meillä kotiuduttiin valtavan puukarahkan kanssa, kun metsästä oli aarteeksi löytänyt. Ilmeisesti siis ensimmäinen risa viikko ainakin on alkanut huippuhyvin :)

   Poista
 2. Ihanan reipas eskarilainen siellä.♥
  Meillä eskarilaisella kolme päivää eskaria takana ja niin kivaa on kuulemma ollut. Koululaisillakin koulu on alkanut sujua hyvin. Ensi viikolla alkavat kulkea kyydityksillä, mikä aiheuttaa äidille hieman jännitystä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ymmärrän tuon jännituksen! Meillä onneksi eskarilainen saa taksikyydin pihasta-pihaan. Etenkin talviliukkailla aamuhamärässä bussipysäkille jännittää aikuisenkin kävellä, saati sitten päästää omat lapset isolle tielle kohtaan, jossa joka talvi on ulosajoja.

   Poista