24. elokuuta 2016

Pienille potilaille- keräyskampanja

 Ideoiden syntyminen on varsin mielenkiintoinen mysteeri. Joskus päähän putkahtavat ideat ovat ihan hölmöjä, joskus ideoita ei tule sitten millään ja toisinaan syntyy idea, joka on pakko toteuttaa välittömästi tai joka palaa mieleen aina uudelleen ja uudelleen. Jos taas idean jakaa muillekin, siitä voi syntyä entistä mahtavampi juttu.

 Itselleni kävi juurikin niin! Luin alkukesästä Lastenklinikoiden kummit-lehdestä uudesta digilippaasta, jolla kuka tahansa voi kerätä helposti rahaa Kummeille ja mietin sen soveltuvan hyvin blogimaailmaan. Eräänä iltana huomatessani pohtivani taas ties kuinka monennetta kertaa samaa asiaa, päätin rohkaistua ja kysyä kiinnostaisiko joitakin muitakin lähteä mukaan projektiin. Suureksi ilokseni sain mukaan Eppusen kaapilla, Lapsiparkki, Kun äiti kelaaOranssia ja Äiti ja melukylän lapset blogit.

 Yhdessä mahtavien naisten kanssa syntyi Pienille potilaille-keräyskampanja, joka lopulta sai maskotikseen Tellun piirtämän Nella-nallen. Pehmeä kaveri kainalossahan on lapsen yleensä turvallisempi olla! Pienille potilaille- kampanjan myötä me toivommekin pikkupotilaiden saavan parasta mahdollista hoitoa sekä entistä viihtyisämpiä oloja.

 Kampanjamme tuotoista menee muiden yleiskeräysten tapaan 30% Lastentautien tutkimussäätiölle ja jäljelle jäävästä summasta 2/6 Helsingin lastenklinikalle, sekä 1/6 Tampereen, Oulun, Turun ja Kuopion lastenklinikoille. Koskaan ei tiedä, milloin hoidon tarpeessa onkin oma lapsi ja itse ainakin toivoisin silloin käytössä olevan parhaat markkinoilla olevat hoitomenetelmät. Valitettavasti sairaaloiden budjettivarat eivät riitä kaiken tarpeellisen hankintaan, joten Kummien tekemällä keräystyöllä on suuri merkitys pienten potilaiden hoidolle. Sairaalassa olo taas voi olla hyvinkin pitkästyttävää ja pelottavaakin, jolloin pienilläkin viihtyvyyttä tuovilla asioilla voi olla hyvinkin kauas kantavat seuraukset.

  Hyppää siis mukaan joukkoomme tuomaan iloa lapsipotilaille! Voit osallistua Pienille potilaille-keräyskampanjaamme aina helmikuun loppuun asti täällä. Nella-nalle ilahtuu suuresti pienistäkin lahjoituksista ja kampanjan jakamisesta edelleen. Joskus pienilläkin teoilla saadaan aikaan suuria ihmeitä!

 Vaikka digilipas onkin ehtinyt jo viikon ikään, halusin omalta osaltani julkaista sen juuri tänään kunnioittaakseni tällä tavalla jo edesmennyttä läheistäni, jonka syntymäpäivä tänään olisi ollut. Kiitos, kun kävit katsomassa ja tuomassa edes pientä lohtua♥ Kiitos, kun välitit ja pidit huolta♥ Nyt on minun vuoroni yrittää ilahduttaa pieniä potilaita.

8 kommenttia:

 1. Kiitos hyvästä aloitteesta <3<3<3

  VastaaPoista
 2. Kiitos, kun saan olla mukana tässä tärkeässä projektissa ja siitä että aloitit tämän! ❤

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, että olet mukana♥ Yksin tätä projektia ei olisi olemassakaan vaan se olisi jossain muiden hylättyjen ideoiden joukossa :)

   Poista
 3. Nyt minäkin ehdin julkaista postauksen. Kiva, että pyysit mukaan! :)

  VastaaPoista
 4. Tämä on niin ihana ajatus.♥ Harmi kun unohdin palata viestiisi kesän tiimellyksessä. :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos♥ Mä tässä taas pohdiskelin ja laitoin vielä sähköpostia ;)

   Poista