30. heinäkuuta 2015

Kohti viikonloppua

 Tänään julkaistiin Mini Rodinin syysmalliston ensimmäinen erä. Olin ihastunut muutamaan tuotteeseen ja napitin innokkaana koneella kun vaatteet tulivat myyntiin. Puoli tuntia malliston ilmestymisen jälkeen olin yhä vailla tilausta. Useampi kokeilemani verkkokauppa joko jumitti tai huusi jo ei oota meille sopivassa koossa. Päätin höyryt korvista nousten laittaa yhden sähköpostin, unohtaa koko perhanan rätit ja lähteä pienimmän päiväunien aikaan kävelylle metsätielle.

 Jos hetkellinen kulutushysteria olikin minuun iskenyt, kävelyn aikana sitä taas muisti mikä elämässä on tärkeintä. Ei vaatteista kannata kynsin ja hampain tapella! Metsän hiljaisuudessa rattaissa sikeässä unessa rohisi poika, joka on nuoresta iästään huolimatta opettanut meille jo niin paljon. Piirakkamustikoita ja sieniä poimiessani jo naurahdin hetkeä aikaisemmin kokemilleni epätoivon hetkilleni. Minulla on pieni rohisija ja muu rakas perhe, joita ilman en pystyisi elämään, mutta vaatteita meillä kyllä riittäisi ilman täydennystäkin!
  Niin ja loppujen lopuksi kyllä meille sittenkin kotiutuu niitä tänään ilmestyneitä vaatteitakin, kiitos Punavuoren peikon aivan mahtavan ihanan asiakaspalvelun! Enää en kuitenkaan riemuitse täällä niinkään vaatteista vaan tuosta hyvän mielen tuoneesta asiakaspalvelusta. Sitäkin enemmän riemuitsen kuitenkin lähestyvästä viikonlopusta, perheen yhteisistä puuhista ja toivottavasti paluusta mökkielämän pariin.

4 kommenttia:

 1. Viisaita sanoja. Se on ihan hullua hysterisoida lasten vaatteiden takia, sen kun muistaisi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joskus se hysteria ilmeisesti vaan vie mukanaan, mutta kun katsoo oikein lähelle niin huomaakin ne oikeasti tärkeät asiat :)

   Poista
 2. Totta! Ja punavuoren peikossa on just loistava aspa ja vastaavat tilaus jutuissa nopeesti! Mäkin emaililla tilasin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toisilta sitä vastausta saa odottaa päiväkausia ja jotkut eivät viitsi vastata koskaan. Yhä edelleen odotan mm. vastausta kysymykseeni saako pojan aura-autoon auroja varaosina kun kiinnikkeet ovat ehjät.

   Poista